Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos, csúnya szűz lányként hogy lehet élni?
Figyelj, én ahogy végig olvastam a sztoridat, már a felénél éreztem, hogy itt a legnagyobb gond a depi.
Tudom mert én is voltam mélyponton, többször is sajnos.
Én férfi vagyok ugyan, de hidd el, ha a lalked nincs rendben, az ki ül a kisugarzásodra is.
Engem többnyire jobb képűnek mondanak persze, nem mindenki.
De képzeld el, mikor ezen a ponton voltam amin te, a kutya rám sem nézett,mert látszott rajtam a bú, és a bánat, egyszerűen ki ült az arcomra az élet undor.
És valljuk be, kinek kell egy ilyen ember...?
Abban a pillanatban ahogy sikerült össze szednem magam, vidámabb voltam, pozitívabb, a kisugárzás is sokkal megnyerőbb lett a csajoknál.
Ehhez társult egy alap járaton jó duma (humorérzék) is persze.
Sokszor úgy is be csajoztam, hogy nem is akartam.
Hidd el 1 csajnak ez még könnyebb.
Lehet arra gondolsz, hogy nem mert elégedetlen vagy a külsőddel, de hidd el szerintem 50%-ban,csak túlzottan maximalista vagy magaddal szemben, aminek azaz eredménye, hogy jön a totális, testképzavar, abból pedig az önbizalomhiány, ami szépen rád ül, és még azt is el üldözöd, aki amúgy közeledne feléd.
Szívesen még nézném a külsődet, és szívesen mondanék rá őszinte véleményt, ha akarod.
Semmi hátsó szándék nélkül.
F
Egyáltalán nem érdemes beletörődni nagyon fiatal vagy. Le tudsz fogyni, elkezdhetsz sportolni, meg lehet tanulni sminkelni, a szemüveget kontaktlencsére cserélni.
A nővéredet be kell fogni a házimunkába, illetve nem gondoskodhatsz az összes családtagodról egyedül, akkor lenne időd magadra. Kereshetnél jobban fizető munkahelyet is. Ne hagyd magad kihasználni!
Ha nem kamu a kérdés akkor ismerkedjünk.
Üdv egy 27 szűz éves dagi srác voltam.
Hozzám a héten elvileg érkezik 2 kölyökkutya. Nekem ők az utolsó reményeim, a depresszió meg minden más ellen.
Amúgy nekem is ronda a fejem (is). Ezen semmi nem segít, a smink egy baromság, le kell mosni, ha egyáltalán elviseli a bőröd...
Leírásod alapján bőven tudsz min változtatni. Az alak csak és kizárólag rajtad múlik. Ugyan kövér nem voltam, de volt rajtam egy kis plusz, 4 éve kezdtem aktívan sportolni, idősebben, mint amennyi te most vagy, fél éve a kajára is figyelek (nem betegesen, csak úgy nagyjából), és bomba alakom lett. Ja, és alacsony is vagyok, de azt sose éltem meg problémának. Kifejezetten szexepilem.
Szemüveg lehet szexis is, jól kell keretet választani, illetve a kontaktlencse sem ördögtől való. Egy jó, arcodhoz illő frizura rengeteget tud még dobni, megfelelő arcápolási rutin, előnyös ruhák.
A sportot még egyszer kiemelném, mert nem csak fizikailag, hanem mentálisan is rendbetesz, főleg, ha közösségbe jársz. Nálunk páran összefogtunk, az igazán duci lányok karantén alatt 10-15 kg-tól szabadultak meg. Támogatjuk egymást, tippeket adunk, edzéseken pedig nagyon felemelő, ahogy fejlődünk.
Szóval szedd össze magad ahelyett, hogy már a sírodat ásod. Nehéz, de eredményt hoz, míg a vegetálás, szenvelgés nem változtat semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!