Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek az önbizalomhiányo...

Mit kezdjek az önbizalomhiányommal? Téneg ilyen szörnyű vagyok vagy csak beképzelem magamnak?

Figyelt kérdés

Az életem kész katasztrófa. Mindent utálok magamba. 16/l

-barna hajam van, de nagyon sok es így nem kehet kezelni. Nehanyan áldásnak titulálják de kesz rémálom és lehetetlen belőle frizurát csinálni.

-az arcom kicsi és fiatalabbnak kislanyosabbnak nézek ki vele a koromhoz képest. Általában mivel probalok nőiesebben öltötködni 10 és 18 közé tudnak csak saccolni.

-Nagyon alacsony vagyok, 152 cm és már nem fogok nőni.

-Még sose csokoloztam az emberek hiába próbálok kedves lenni mintha menekülnének előlem, a fiúk még inkább. 2 srác tetszett nekem eddig komolyabban, és mindkettő ugyanazért a lánnyal jött össze helyettem...

Mit csinaljak máshogy?

2020. júl. 6. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg megszeretni magad. Ne siránkozz. Mindenkinek vannak kissebb nagyobb hibái. Én is folyton elkövetem azt, hogy nem vagyok megelégedve magammal (az álammal, bőrömmel) de aztán rájövök, hogy felesleges ilyenen sopánkodni, ezt megvátoztatni nem lehet + rengeteg embernek fényévekkel rosszabb mint nekem vagy neked.

Tényleg örülj a hajadnak, nekem kevésvan, szóval ha felkötöm akárcsak egy copf-ba már az se szép

A fiatalos arcot meg pár év múlva áldni fogod

Én se csókolóztam még

19/L

2020. júl. 6. 23:23
 2/3 Kinga20170526 ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs veled, nagyon nehéz elfogadni önmagunkat, és ez nagyon sok ember életében csak nehezen következik be. Sokszor kellenek a külső hatások, hogy tényleg szépnek, és elégnek lásd magadat. Egy nagyon jó tanács: ne hasonlítsd magad másokhoz, és ne gondolj arra, hogy milyen lehetnél. Fogadd el aki vagy, és próbáld meg őszintén szeretni a kinézetedet is! Gondolj azokra a dolgokra, amik tetszenek a külsődben, lehetnek ezek kicsi dolgok is. Nem kell őket rögtön szeretned, de ha azokra a részekre gondolsz, amiket nem utálsz hirtelen észre fogod venni, hogy mennyi gyönyörű dolog van magadon, amit szeretni tudsz!

Szerintem a csókolozás miatt ne stresszelj, még mindig jobb, hogy nem lett elkapkodva a dolog, minthogy random srácokkal legyen több csókod. :)

16/L

2020. júl. 7. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Én rohadt ronda vagyok, és a személyiségem sem túl jó, a csillámpónis motivációs szövegekkel ellentétben igenis számít, hogy mások mit gondolnak rólad sajnos.

20F

2020. júl. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!