Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos, csúnya szűz lányként hogy lehet élni?

Szia!!!
Hidd el nincs veszve semmi. Kezdem a végéről. Hamupipőke vagy, én/mi leszünk a tündérkeresztanyá(i)d.
Nem egy ilyen lánynak való a munka+nagyszülők+unokaöcsike+házimunka.
Unokaöcséd nővéred gyereke?? Nagyszüleid nővérednek is nagyszülei,gondolom vannak unokatestvéreid is.
Szerintem ha nincs időd sportra kezd evéssel,a sok méregtől is csúnya lehet az arcod. Rendszeres és egészségesebb kaják. Aztán amíg más is kiveszi a részét a feladataidból,eljárhatsz természetbe futni sétálni kocogni. Jó levegő is hasznos lehet.
Barátok barátnők igenis kellenek.
Munka gürizést írsz. Ha olyat találnál amit szeretsz máris jobban lennél lelkileg. Tudom volt 10 év alatt 3-4munkahelyem ahol nem éreztem jól magam.
Munkahelyi problémákat remélem nem akarod megoldani,nem hagyod ott kihasználni magad.
Szerintem,hogy kiírtad a kérdést már jó felismerted a bajt már csak meg kell oldani. Ha közelemben élnél 1,5-2 év alatt jó nőt csinálnék belőled,ha tényleg akarnád.

ez is csak 1 sajnáltatom magam no.
Privátra se válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!