Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasiként miért engem (csúnya pasit) választott?
Figyelt kérdés
Sose voltak sikereim a szerelemben de már régóta szerelmes voltam az egyik meleg haveromba. Nagy kockázatot vállaltam azzal hogy ráhajtottam. Meglepetésemre nem ellenkezett és összejöttünk pár hete. Mivel még a kapcsolatunk elején járunk nem szeretném tőle kérdezgetni hogy miért engem választott nálam sokkal jobbat is találna. Nem akarok önbizalomhiányosnak tűnni előtte de nem vagyok vonzó inkább macis alkat csúnya arccal ő meg pont az ellentétem. Nagyon vonzódok hozzá ha tehetném megállás nélkül dugnám de a félelmeimet nem merem neki elmondani nehogy kiábránduljon. Félek ha egy jó pasi ráhajt engem elhagy.2018. nov. 18. 11:37
1/6 anonim válasza:
Az élet nagy problémái. Nem hogy örülne, hogy mákja van, és élvezné a párjával a közös programokat, inkább idejön egy kicsit "panaszkodik vagy dicsekszik?" -et játszani.
2/6 anonim válasza:
Amitől félsz, az be is következik. Nyugi, előbb utóbb mindenki ráhajt arra, aki hozzá illik. Egyébként melegeknél hűséget ne keress. Inkább dugjad amíg tudod, aztán majd ha lelép ráérsz keseregni.A szép emberek legtöbbje totál megbízhatatlan.
3/6 anonim válasza:
NE félj. ÉLVEZD AMÍG TART! Amúgy én is sok jópasival jártam így. TInikkel. Mármint, hogy nem hittem el, hogy én kellek neki. Aztán mégis. A legtöbb jó pasi amúgy utálja, hogy mindenki csak azt látja, hogy szép. Lehet máshogy kezelted. Akármi is van. ÉLVEZD!
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkozz ilyesmin, kellesz neki, ennyi. Én már annak örülnék, ha valaki észre venne engem.
5/6 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy az ő szemében meg Te vagy a jó pasi és ő is hasonló dolgokon gondolkozik?
Valamit látott benned ami miatt igent mondott.
6/6 anonim válasza:
Egy nagy szívű,de magát nem szépnek tartó pasival nagyon szívesen ismerkednék, észrevenném...
És nem azért hogy kihasználjam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!