Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, szexpartnert sem találni már, vagy csak én vagyok a csúnya?
Figyelt kérdés
28/ F2018. máj. 27. 21:11
1/4 szerelemguru válasza:
Szia! Nem tudom milyen helyen laksz, de vidéki helyeken nem túl egyszerű, részben mivel kevesen vállalják fel. Ugyanakkor Pesten vannak különböző meleg bárok, ezeken a helyeken nagy esély van a sikerélményre. És én még hallottam egy app-ról is ,aminek sajnos nem tudom a nevét, de konkrétan egy meleg szexpartnerkereső alkalmazás.
2/4 anonim válasza:
Nem tudjuk, hisz nem látunk... Azt viszont merem mondani hogy sokan magukhoz képest jobbat keresnek és mindenkit kioffolnak aki nem olyan mint amit elképzelnek. Sajnos most ezt látom főleg. Főleg Rómeón.
3/4 anonim válasza:
Tenyleg nehez. Foleg h nalam max szopas lehetne es vagy meg akarnak baszni vagy nem mernek eljonni amikor mar meg van beszelve h akkor mehet a cumi
4/4 anonim válasza:
Nekem egy szexhaverban a megbízhatóság, az ápoltság és a diszkrét magatartás a fontos.És az emberre is kíváncsi vagyok, nem csak egy testre. Na például én ezért nem találok, mert instant szexbe nem megyek bele. Viszont sosem vonzottak a kigyúrtak, vagy a kimondott szépfiúk.Két igazui szexhaverom volt, mindkettő átlagos huszonéves, de nagyon jól megvoltam veluk, pedig én negyvenes vagyok.De mivel emberileg is megértettuk egymást, így a többi is szuper volt. De a többség abszolút kulsőre megy,aztán várakozik évekig, hiába. De utóbbiak meg is érdemlik.Azt kéne tudomásul venni, hogy a kulső változik, változtatják, de a belső tulajdonságok, a viselkedés az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!