Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, hogy csúnya vagyok, mit tegyek?
Nem árt ha vannak belső értékeid.
Nekem pl nagyon nincs jó testem, ami ellen erősen próbálok tenni is, de közben nagyon sokat dolgozom a belső értékeimen.
Eddig két barátom volt, mindketten jobb srácok voltak nálam megjelenésre de annyira megkedveltek hogy nem érdekelte őket a külsőm.
Ilyen belső érték is pl az önelfogadás.
Nem túl jó ha valaki a saját feje miatt szorong, ellenben ha el tudod magad fogadni és ki vagy békülve önmagaddal az egy nagyon vonzó tulajdonság tud lenni.
Ha nem kezdeményezel, nem fogja tudni, hogy ismerkednél, ha meg megszólítod, de elutasít, akkor legalább tudod. Ha velem próbálna olyan ismerkedni, aki valamiért nem vonzó számomra, akkor is tisztelettudóan tenném.
Én azt tudom tanácsolni, hogy közelíts azok a fiúk iránt, akik érdekelnek és kicsit legyél nyitottabb a "csúnyákra"(Bár a végefelé már mind azok leszünk).
De mit foglal magában a csúnya? Mármint sokan érzik magukat annak, miközben nem is azok, másrészt meg valakinek a vastag ajkú, a másiknak a nagy orrú, a harmadiknak a "macis", a negyediknek az olyan imádkozósáskák, mint én stb.
Ui: Engem helyesnek mondanak, de én is egy nyuszi vagyok.
Nameg inkább ismerkednék egy olyan sráccal, aki kevésbé vonzó, de értelmes, mint egy istenek által összekovácsolt testű öntelt, ítélkező, agyhalottal, akivel nem tudok egy rendes beszélgetést folytatni és csak magával van elfoglalva.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!