Nem tudom elfogadni önmagam, mégis mit tegyek?
Mondogatással hiedelem alapú önnevelést végzel. Ne mondogasd, értsd meg. Ehhez gondolkodnod kell.
Írj rám s segítek, de most alszi.
Ugy latom ferfi vagy, igy nem nagyon ertem hogy mitol lennel csunya. Persze tudom hogy nem mindenki szuletik Brad Pittnek, de en nem tudok elkepzelni egy ronda ferfit.
Mikor ronda egy ferfi? Ha tulsulyos. Mert az biztos hogy egy ferfi megjeleneseben donto hogy milyen az alakja. Ha ez a helyzet, az ellen lehet tenni. Jarj el edzeni.
Szemuveges? Szemuveges ferfi is lehet nagyon szexi, csak dobd el a ronda "SZTK-s" keretet, valassz valami jot, vagy kontakt lencset.
Kopaszodik? Egy ferfi haj nelkul vagy nagyon rovidre nyirt hajjal is lehet ferfias es szexi.
Oltozkodesben pedig egy ferfi szinten szazszor szerencsesebb helyzetben van mint egy no. Hiszen egy ferfinak eleg egy jo farmer meg egy jo polo vagy jo ing, es maris jol oltozott. Egy nonel pedig mennyi minden egyeb mas kell a jooltozottseghez.
Tehat eloszor is biztosan lehet segiteni ezen az elonytelen kulson, akkor rajta segits. Ha ez meg van, akkor meg fogod latni hogy mar nem is nezel ki olyan rosszul, es konnyebb lesz magadat elfogadni.
Egyebkent lattam mar kimondottan csunya arcu ferfiakat akik ferfiasak voltak - persze mellette azert volt stilusuk es jol oltoztek- es maris nagyon vonzonak tuntek. Mert amint elfogadod magad es ugy viselkedsz mintha nem erdekelne a kulsod, masokat sem fog mar zavarni. De elotte feltetlenul meg kell tenned ami toled telik, mint ahogyan mar fent leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!