Nem tudom elfogadni önmagam, mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfogadni magam külsőleg és ez az egész életemre hatással van. Sajnos elég előnytelenül nézek ki és ezzel tisztában vagyok a környezetem is gyakran sugallja ezt. Hogy lehet így élni? Ma már szinte mindenki külső alapján ítél. Még az önéletrajzhoz is mellékelni kell fotót. Bárhová megyek folyton azzal foglalkozom, hogy ki mit gondol rólam, hogy néznek rám. Kezdek belefáradni. Próbálom magam elfogadni, de amint tükörbe nézek vagy meglátok magamról egy fotót annyi az egésznek. Én nagyon szeretném már végre elfogadni magam és olyannak szeretni, amilyen vagyok, de nem megy. Hiába mondogatom, nem érzem így. Mit tegyek? Van egyáltalán megoldás?2017. júl. 27. 00:23
11/11 anonim válasza:
Én teljesen átérzem a helyzetedet. Jópár évig én is borzasztóan utáltam tükörbe nézni. Sírni tudtam volna, ha megláttam magamról egy fényképet, főleg ha valaki más készítette rólam. Nekem is az orrommal és a fülemmel van problémám, mert mindegyik az átlagnál nagyobb, ráadásul az orrom még széles is. Szóval nem vagyok az a kifinomult arcú, női ideál. Aztán nem tudom, hogy hogyan, de egyik napról a másikra, már úgy voltam vele, hogy lesz**om hogy nézek ki. Úgy fogtam fel, hogy én ettől vagyok egyedi, hogy nem olyan esztétikus az arcom, és nem hasonlítok minden 2.lányra, akit meglátok az utcán. Mégha nem is vagyok "tökéletes" bízom benne, hogy egy nap, majd tetszeni fogok valakinek. Lehet, hogy benned is pont ezt fogja majd megszeretni valaki, hogy nem úgy nézel ki, mint a többség. Szóval, csak fel a fejjel! :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!