Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a mai fiatalok/lányok önbizalomhiányban szenvednek? Miért gondolják magukról hogy rondák? És ha szépek miért nem kell egy pasinak sem?
@első
magam sem tudtam volna szebben.
a kérdés harmadik fele miszerint szépek és nem kellenek senkinek se.
szerintem a srácok nagy része "fél" a szép lányoktól.
ha érted mire célzok
és a szépség relatív, jegyzem meg..~~
Szoktad nézni az aktívot vagy a fókuszt, ahol szinte mindig bikinis lányokat mutogatnak, hol szépségkirálynőket, hol playmate cicákat.Addig megértem, hogy a pasikat ki akarják szolgálni, s így többen nézik meg, de mondhatnánk, hogy hol az egyenjogúság, mert akkor a nők is szeretnének félmeztelen pasikat.S mutatnak is, mint pl Benkő, vagy Kozsó...stb, ami valjuk be, nem lehet azt mondani, hogy csinosak, azt sem, hogy jól néznek ki.
Mivel a lányokat, nőket mindig magasaknak mutatják be, s az ilyen pasik mellett is, akiket felsoroltam, ilyen nők vannak, a lányok, asszonyok azt hihetik, hogy ilyennek kell lenniük, s nem lesznek megelégedve magukkal.Sajnos én sem vagyok megelégedve magammal,bár párom van, de mégsem azt mondja, hogy csinos vagyok,bár jól esne, nagyon.Bár fogytam több kilót, vagy 10 kilóval vagyok könnyebb, s a környezetembe senki sem vette észre.
Egyrészt a kapott modellek, másrészt az, hogy mindenkit jobban lefoglal az, hogy okosnak/szépnek/gazdagnak mutassa magát annál, hogy valóban az legyen. És valaki nem tud lépést tartani a képmutatással. Így lassan elhiszi azt amit láttatni akarnak vele.
A neten is mindenki szép és kreatív és szellemes, nomeg 30 centis farokkal rendelkezik. Ha nem mennék ki minden nap az utcára, még a végén elhinném, hogy megváltozott a világ amíg itt bent ültem és nekem is kisebbségi komplexusom lenne.:D
"Ha szép, akkor miért nem kell egy pasinak sem?"
Én elég türelmes vagyok, de egy idő után egyszerűen elkezdtem belefáradni abba, hogy szélmalomharcot vívjak a női önbizalomhiány ellen. Van, akinek nem lehet annyi szeretetet adni, vagy más módon motiválni hogy kizökkenjen az önsajnálatból és a reménytelenségből.
Az ebből adódó gátlásosság és zárkózottság pedig tönkretesz mindent.
Én szeretek adni, elég önzetlen típus vagyok, szeretek segíteni az embereken. Ezeknél a lányoknál sem a viszonzás hiánya zavar, hanem az, hogy amit adok, azt ledarálják, elmaratják sósavban, elássák és behintik a helyét sóval...
És akkor lehet akármilyen szép.
Mindenkinek először magával kell megküzdenie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!