Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a mai fiatalok/lányok önbizalomhiányban szenvednek? Miért gondolják magukról hogy rondák? És ha szépek miért nem kell egy pasinak sem?
19:29
Tökéletes a meglátásod! Hány éves vagy?
Itt gyakran már nem is elsősorban a külső számít,hanem az önbizalom.Láttam már több olyan lányt,akik igazán nem voltak szépnek mondhatóak,mégis volt nagy szájuk,nagy önbizalmuk és nem küzdenek ilyen problémákkal.
Én is évekkel ezelőtt olyan önbizalomhiányban szenvedtem,h ki sem mertem ereszteni a hajamat,nem mertem ránézni sem gyakran az emberekre,és ahányszor egy baráti társaság mellett elmentem,azt gondoltam,h biztos rajtam nevetnek. De elkezdtem a gimit,és olyan barátokra találtam,akik segítettek ebből kilábalni. Bár most sem mondom,h csurig vagyok önbizalommal,de nem félek végigsétálni a főiskola folyosóján.
Ezt elsősorban a környezetünk okozza. Gonosz emberek,rosszakarók,média,ahol mindenki tökéletes.Most 19 éves vagyok,és annyira vágyom már egy barátra,aki szeret és mellettm van. Mikor többen is kérdezik,h van-e barátom,mindig nagyot csodálkoznak,h miért nincs.(nem azt mondom,h egy bombanő vagyok,de vannak akik szépnek is tartanak). Én nem merek kezdeményezni. Félek az elutasítástól. És attól is félek,hha esetleg én "nyomulok",akkor csak kihasználnak. De úgy látszik én sem kellek senkinek sem. Akik eddig próbálkoztak,épp azért tették,mert azon a héten nem volt barátnőjük perpill. Selejt vagyok úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!