Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelnek önbizalomhiányban szenvedő srácok?
A kérdés magáért beszél. Csak is kizárólag lányok válaszát várom. Én korom 16. Nincs önbizalmam, nem merek kezdeni. (Ne állítsatok elő olyan szöveggel, hogy merjek kezdeni, mert úgysem merek... ) Valami gyógymód kéne rá, (ha létezne...) Az iváson kívül, mert nem iszok. Vezetek mindig. Buliba nem járok, nem vagyok valami party arc, tehát az ki van lőve. Cigaretta sem vagány nálam, sőt kimondottan sz@rságnak tartom. Bármi segítség jöhet, hogyan küzdjem le a félelmem, mert ez már félelem komolyan.
Köszönöm.
Üdv, bakter
szia, hát az a helyzet, hogy szerintem cukik a félénk fiúk:) de ez csak a vagány csajoknak szokott tetszeni...a lányok többsége ugye azt szereti ha a fiúk kezdeményeznek:)
Adok egy tanácsot, egy nagyon bölcs és okos ember mondta nekem még régen....mondd el elvás előtt 5x, hogy "napról-napra egyre jobban és jobban érzem magam"
Hihetetlen de működik, csodás dolog az agyunk...ezt ne felejtsd!;)
Engem nem érdekelnek. Egy férfi az legyen férfi.
(am, a neved alapján ha ilyen kérdést teszel fel, jobb lenne ha ezek után nem osztanád ugy az embereket).
HJa. A 10x éveseknek. De nem a nőknek.
24/L
Engem érdekelnek,mert nekem sincs önbizalmam,és nem csak a "férfit" keresem,hanem egyben lelki társat is.És szerintem attól,hogy valakinek nincs önbizalma,még lehet férfias.Nem vagy partyarc - nálam a férfiasság itt keződidik ;) Csak fogalmam sincs,hogy és hol tudnék ilyen fiúval megismerkedve,tekintve,hogy se ő,se én nem kezdeményeznék... o.O
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!