Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a bunkó/ elérhetetlen férfiak érdekelnek?
Egyre többször teszem fel a kérdést magamnak...Mi a baj velem?...
Ha visszaemlékszem egy normális kapcsolatom nem volt. Volt aki mindent megtett volna értem, szeretett, én volt a mindene. Ő nem érdekelt. És azóta csak olyan férfiakkal kezdtem, akik kihívást jelentenek, macsosak, bunkók, érzéketlenek és csaj fájdalmat okoznak.
ÉS most kifogtam azt aki első látásra megdobogtatta a szívem, minden eddiginél önzőbb, butább, még azt is nehezére esik kimondani, hogy szeret. Már rengetek szenvedtem miatta, megalázott, az önértékelésem egyenlő a nullával...mostanra noramlizálódott a helyzet, megijedt hogy elveszíthet, próbál változni...de kutyából nem lesz szalonna...és nem is akarom becsapni magam.
Tudom, hogy reménytelen, az időmet pocsékolom de mégis ő kell. Egyszerűen más nem érdekel. És pontosan tudom, ha szakítanék megint egy "ilyen" mellett kötnék ki.
Engem a normális pasik egyszerűen nem érdekelnek, mégcsak észre se veszem őket. Aztán persze irigylem, a normális kapcsolatokat, ha romantikus a férfi, ha törődik a párjával. De ugy gondolom én azt nem bírnám.
Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, csak kavarognak bennem az érzések.
Mit gondoltok? Mi a baj velem?
25/N
makkomra te kisriiiibi!
irj privit!
mazochizmus...
amúgy meg a nőstények (igen az embereknél is) az alfahímek után vonzódnak és egy BADBOY általában alfa.
Én is folyamatosan próbálok azzá válni, könyvet is olvastam hogy lehetnék badboy :P És működik fejlődök!
F18
Nekem is van egy ilyen ismerösöm
de inkább nemszeretném ismerni mert lefáraszt a válogatása
ha valaki megaláz azt gyülölöm még ha szerettem is elötte
ez nagyon no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!