Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a bunkó/ elérhetetlen férfiak érdekelnek?
Egyre többször teszem fel a kérdést magamnak...Mi a baj velem?...
Ha visszaemlékszem egy normális kapcsolatom nem volt. Volt aki mindent megtett volna értem, szeretett, én volt a mindene. Ő nem érdekelt. És azóta csak olyan férfiakkal kezdtem, akik kihívást jelentenek, macsosak, bunkók, érzéketlenek és csaj fájdalmat okoznak.
ÉS most kifogtam azt aki első látásra megdobogtatta a szívem, minden eddiginél önzőbb, butább, még azt is nehezére esik kimondani, hogy szeret. Már rengetek szenvedtem miatta, megalázott, az önértékelésem egyenlő a nullával...mostanra noramlizálódott a helyzet, megijedt hogy elveszíthet, próbál változni...de kutyából nem lesz szalonna...és nem is akarom becsapni magam.
Tudom, hogy reménytelen, az időmet pocsékolom de mégis ő kell. Egyszerűen más nem érdekel. És pontosan tudom, ha szakítanék megint egy "ilyen" mellett kötnék ki.
Engem a normális pasik egyszerűen nem érdekelnek, mégcsak észre se veszem őket. Aztán persze irigylem, a normális kapcsolatokat, ha romantikus a férfi, ha törődik a párjával. De ugy gondolom én azt nem bírnám.
Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, csak kavarognak bennem az érzések.
Mit gondoltok? Mi a baj velem?
25/N
Te vagy saját magad ellensége.Csak egyet kérnék:ha majd tönkrealáztak,kvázi megsemmisítettek téged ne merd ezeket a zsánereidet egy kalap alá venni a normális fiúkkal.
Sok ilyen csajt ismertem akik nyiltan felvállalták hogy ők bizony rosszfiúkra buknak,aztán mikor már sok volt nekik is az ebből fakadó kellemetlenség(mert azért mindennek van határa)..nos akkor persze minden fiú ánblok szemét lett a szemükben még azok is akikkel szóba sem álltak.
Mert hajt az a hulye vadaszösztön, h megkapd az elerhetetlent. de mivel ezek a ferfiak mind f@szkalapok, sose fogod azt erezni, hogy teljesen megkaptad öket... es ezert kellenek jobban es jobban, ezert nem tudsz kiabrandulni pl. a jelenlegiböl sem.
Fogadjunk, ha egyik nap arra ebrednel, h kinyalja a segged, es feltetel nelkul szeret, bokol, elhalmoz minden szeretettel es figyelmesseggel, akkor 2 het alatt ugy megunnad, h ra se birnal nezni... vagy a fene tudja.
Azert en remelem, h egyszer eljön a pillanat, amikor beleszeretsz egy ferfiba, es nem egy majomba. Sok sikert. mellesleg egy cipöben jarunk, csak en mar kezdek felhomályosodni...
23:19 Kérlek, még írj! Teljesen így van, rátapintottál a lényegre!!!
Sajnos ilyen vagyok!:(
23:24 Tudom, hogy ezeknél a pasiknál jobbat érdemlek. És azt is tudom, hogy egyszer megtalálom.
Ezekről a pasiktól nem akarok házasságot, családod, mert tudom hogy tökéletesen alkalmatlanok rá. És nem szeretnék életem végéig szenvedni.
De mégis ők kellenek, tudom hogy az időmet pocsékolom de nem bánom mert ugy érzem én még nem vagyok kész egy nagyo komoly, tartós kapcsolatra. A problémám pedig az, hogy ez nekem nem boldogság, hanem szenvedés. Egy ilyen pasi mellett a nagyon boldog pillanatok váltakoznak a nagyon fájdalmasakkal. Megakarom változtatni őket és nem bírom ki hogy soha nem lesznek teljesen az enyémek és csak tűrök és tűrök, persze bizonyos határig.
Tudom, hogy nem jó mégis ők kellenek...
"Megakarom változtatni őket"
Hoppá. Akkor ez az. A "majd én megváltoztatom őt" hozzáállás. Pedig hogy tudd: senkit se változtathatsz meg önmagadon kívül. Senkit. Megismerkedsz vele, látod hogy milyen, egyet tehetsz: elfogadod hogy ő ilyen. Mert ha szeretsz valakit az azt is magában foglalja hogy elfogadod őt jelenlegi formájában. Nem akarod kisajátítani, hogy azt tegye amit te akarsz hogy tegyen, hogy olyan legyen amilyennek te akarod görcsösen látni. Mert az nem ő. Ha neked így nem tetszik akkor viszlát, kérem a következőt. Ez ilyen egyszerű. Nem pazarolsz rá értékes napokat, heteket, hónapokat, éveket a drága idődből.
23:24 voltam
Tudsz egy Alekoszféle fazonból Weissmüllert csinálni?
nem. amilyen változtatást akarsz az se fog sikerülni.vannak a látható tulajdonságok és a nem látható azaz belső tulajdonságok.attól hogy a belső nem vizuális attól még ugyanolyan velejárója a személynek mint a kinézet
„ha majd tönkrealáztak,kvázi megsemmisítettek téged ne merd ezeket a zsánereidet egy kalap alá venni a normális fiúkkal.”
Pedig az lesz. Bizonyára látta már mindenki a jófiú pálcika emberről szóló képregényt.
„Megakarom változtatni őket”
Ugyanezt írtam a 23:04-es hozzászólásomban, erre benyögöd, hogy nem voltak hasznosak a válaszok.
„nem vagyok kész egy nagyo komoly, tartós kapcsolatra.”
És mikor leszel kész? Újabb bizonyíték, hogy a lányok előbb érnek duma egy baromság. Vagy neked ez jó? Azt akarod, hogy 30 éves korodra egy idegroncs legyél és, hogy 35 évesen hozzámenj egy gyökérhez, mert már nincs más? Miért nem olyasvalakit keresel, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megfeleljen neked?
Bocs, azt hogy nem voltak hasznosak a válaszok, nem rád értettem. Csak akkor egyik válaszoló miatt felidegesítettem magam.
Köszönöm, hogy írtál. És igazad van.
Nem vágyok komoly kapcsolatra, és nem tudom magamra eröltetni azt, hogy akarjak. Ha már olyan férfival ismerkedem meg, aki potenciálisan alkalmas lenne, kvázi tökéletes egy felnőtt-hosszutávú kapcsolatra, megijedek és elmenekülök.
Nem tudom miért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!