Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a bunkó/ elérhetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a bunkó/ elérhetetlen férfiak érdekelnek?

Figyelt kérdés

Egyre többször teszem fel a kérdést magamnak...Mi a baj velem?...

Ha visszaemlékszem egy normális kapcsolatom nem volt. Volt aki mindent megtett volna értem, szeretett, én volt a mindene. Ő nem érdekelt. És azóta csak olyan férfiakkal kezdtem, akik kihívást jelentenek, macsosak, bunkók, érzéketlenek és csaj fájdalmat okoznak.

ÉS most kifogtam azt aki első látásra megdobogtatta a szívem, minden eddiginél önzőbb, butább, még azt is nehezére esik kimondani, hogy szeret. Már rengetek szenvedtem miatta, megalázott, az önértékelésem egyenlő a nullával...mostanra noramlizálódott a helyzet, megijedt hogy elveszíthet, próbál változni...de kutyából nem lesz szalonna...és nem is akarom becsapni magam.

Tudom, hogy reménytelen, az időmet pocsékolom de mégis ő kell. Egyszerűen más nem érdekel. És pontosan tudom, ha szakítanék megint egy "ilyen" mellett kötnék ki.

Engem a normális pasik egyszerűen nem érdekelnek, mégcsak észre se veszem őket. Aztán persze irigylem, a normális kapcsolatokat, ha romantikus a férfi, ha törődik a párjával. De ugy gondolom én azt nem bírnám.

Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, csak kavarognak bennem az érzések.

Mit gondoltok? Mi a baj velem?

25/N

2011. szept. 26. 23:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nő vagy, ilyen vagy, meg is érdemled a szenvedést!
2011. szept. 27. 07:09
 22/29 anonim ***** válasza:

23.19 vagyok.

23.24 nagyon igazakat irt! Fontold meg!

Mellesleg én is egy ilyen gyökérrel töltöttem másfél évet, aztán amikor ez a gyökér közölte, hogy össze kell költöznünk és házasodnunk, akkor elgondolkodtam, hogy basszus, ez gáz. Mert minden napom szenvedés lesz és a kevés kis boldogság (ami nagyon kevés, tényleg!) fog váltakozni a hosszan tartó fájdalommal, és ki fogok készülni. Már így is ki voltam, amit mindenki látott, csak ö nem, mivel neki mindig a jobbik arcomat mutattam, ö meg b@szott rám. Megváltoztatni senkit se lehet, magunkat is nehezen, de azért azt el lehet érni, hgy egy normalis pasi legyen mellettünk.

Az én sztorim durva, de ha akarod, leírhatom priviben.

2011. szept. 27. 07:41
 23/29 anonim ***** válasza:

Ez a vonzás törvénye. Olyan embereket vonzunk magunkhoz, amilyenek mi is vagyunk valójában. Lehet, hogyazt mondod a pasidra, hogy bunkó, mert még azt se mondja, hogy szeret, megaláz és levegőnek néz, de hidd el, ha találnál eyg rendes pasit, te is ugyanezt tennéd vele. Nem viszonoznád az érzéseit, levegőnek néznéd egy idő után és a végén belerúgnál. Mint, ahogy irtad is: "Volt aki mindent megtett volna értem, szeretett, én volt a mindene. Ő nem érdekelt." Ha ilyen vagy ne várd, hogy veled másmilyenek legyenek az emberek. :)

22F

2011. szept. 27. 07:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet csak a vonzás törvényével magyarázni.

Èn is hiszek benne, hogy van valami, h azt vonzzuk magukhoz, amire gondolunk...

de ez több annál. nem lehet mindenre ráhúzni, amire nem találunk hirtelen másik, több, jobb magyarázatot...

Lehet benne az is, de nem csak az.

2011. szept. 27. 08:24
 25/29 anonim ***** válasza:
ez ősasszony viselkedés...régen meg ma is az állatvilágban,az agresszív,domináns alfa egyedeket részesítették előnyben a nőstények/nők.ez egy ösztön sajnos nem lehet ezzel mit kezdeni.ilyen mindenkiben benne van,csak van akiben több,van akiben kevesebb.pl én se tudnék egy pasi "szűzkislánnyal" járni.egy férfi legyen férfi.jó nem azt mondom h végletekig bunkó legyen,de ne is legyen papucs...
2011. szept. 27. 10:23
 26/29 anonim ***** válasza:

nincs önbizalmbad ahhoz hogy egy "normális" srácal járj

azt hiszed hogy nem érdemled meg hogy olyannal legyél aki tisztel pedig egy "normális" srácal is lehetnél boldog

2011. szept. 27. 11:22
 27/29 anonim ***** válasza:

"Ha már olyan férfival ismerkedem meg, aki potenciálisan alkalmas lenne, kvázi tökéletes egy felnőtt-hosszutávú kapcsolatra, megijedek és elmenekülök."

Ajánlom Csernus Imre A nő c. könyvét, erről (is) szól.

2011. szept. 27. 18:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem is régebben bejött egy látszatra rendes srác nagyon sokat hülyültünk együtt, de amikor rájött hogy bejön, mindenki elött megalázott csúfolt meg minden és olyan szinten összetörte a szívem, hogy azután már nem tudtak érdekelni az ilyen fiúk! Azóta meg megismerkedtem egy nagyon kedves fiúval akivel most járunk!!! Hidd el elöbb-vagy utobb de ki fogsz ebből nőni és megtalálod a nagy Ő-t,akivel jól fogjátok érezni magatokat! :D Sok sikert!
2012. dec. 5. 21:06
 29/29 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz majd, ha terhes leszel és a takarítónődet vagy a legjobb barátnődet fogja dugni a fészerben, mert badboy.

Szóval én csak nevetek az ilyen nőstényeken, már boccs..

2019. febr. 2. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!