Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelnek önbizalomhiányban szenvedő srácok?
A kérdés magáért beszél. Csak is kizárólag lányok válaszát várom. Én korom 16. Nincs önbizalmam, nem merek kezdeni. (Ne állítsatok elő olyan szöveggel, hogy merjek kezdeni, mert úgysem merek... ) Valami gyógymód kéne rá, (ha létezne...) Az iváson kívül, mert nem iszok. Vezetek mindig. Buliba nem járok, nem vagyok valami party arc, tehát az ki van lőve. Cigaretta sem vagány nálam, sőt kimondottan sz@rságnak tartom. Bármi segítség jöhet, hogyan küzdjem le a félelmem, mert ez már félelem komolyan.
Köszönöm.
Üdv, bakter
Azt, hogy mindenhova motorral megyek. Mással egészségem miatt sem tudok menni, most ez nem a lényeg.
Hát talán igen, igazad van. Azt hiszem megfogadom a te írásodból leszűrt tanácsot, nem görcsölök rajta. Hosszú még az élet, maximum magányos lesz.
Köszönöm a válaszod.
"Én korom 16" és "Vezetek mindig."
ez hogy?
Pont előtte írtam le. Édes jó istenem...
"Azt, hogy mindenhova motorral megyek. Mással egészségem miatt sem tudok menni, most ez nem a lényeg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!