Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit gondoljak már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit gondoljak már erről, nem tudom miért vagyok ennyire féltékeny, és miért vagyok ennyire önbizalom hiányos. Tényleg a párom “hibája” hogy ilyen lettem”???

Figyelt kérdés

Volt, vagy van egy lány aki a páromnak nagyon tetszik. Többször is mondta milyen jó alakja van stb… de a kapcsolatunk elején nem szóltam semmit ne gondoljon egy féltékeny p..nak. De csak más témája nem volt ha valami “szépség, külső” szóba került csak az a csaj, utána meg találtam hogy minden közösségi oldalon követi , lajkok, stb, és meg meg is tudtam hogy régebben előttem is volt köztük már valami kapcsolat… oke be tudtam annak én biztos nem vagyok olyan jó csaj, sokáig rossz volt nekem ez miatt.

Aztán be köpi én úgy nézek ki mint egy férfi, mert nekem széles vállam van, saját magamnak is gaz ez az egész…

Tényleg mindent meg tettem úgy gondolom hogy tetszek neki, de már nem érdekel, tényleg semmi onbizalmam, mindet elvette kb… de én csak hülye vagyok azt mondja…. Szerintetek ??

2023. jún. 25. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a francba. Elvegetálhatsz mellette életed végéig, de az ideális nő nem te vagy neki és el fogsz sorvadni mellette, mert ezt mindig éreztetni is fogja veled.
2023. jún. 25. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer leülnék vele megbeszélni, hogy amit csinál, az nem kicsit gáz. Legyen kedves moderálni magát.

Ha nem érti meg, akkor én nem maradnék ilyen kapcsolatban, mert ezt nagyon nehéz lelkileg elviselni hosszútávon.

Azt, hogy a párod miatt van-e önbizalomhiányod nem tudom, lehet, hogy előtte is volt.

2023. jún. 25. 12:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Azt vetiti ki csak rád hogy nem kaphatja meg a másikat. Ilyen esetekben bárki akit megkapnak csak lo a szamár helyett mégha egy topmodell is.

Van annak egy ilyen hatása ha vki nem kaphat meg vmit. Kb mint a gyerekeknél nagyon akar vmi kisautót vagy játékbabát izzadva mert álma erre azt mondják nem veszik meg de kap egy fagyit. Olyankor nem kell a fagyi.

De ha nincs ilyen kontextus hogy ott az auto a játékboltban de be se mentek, hanem otthonrol fagyizni indulnak akkor meg egyből kér cukros tölcséres málnaöntetet mindenfélét.

2023. jún. 25. 12:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Próbáltuk meg beszélni, de ő csak azt mondja neki semmi baja a kulsommel, de mire kezdenem el hinni megint elő drukkol valamivel…
2023. jún. 25. 12:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnik, hogy nem Te vagy neki az igazi. Csak pótlék vagy addig, amíg nem talál olyat, aki igazán tetszik neki, és aki szóba is áll vele.
2023. jún. 25. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Ahol van olyan akit nem kaphatnak meg azoknak egy olyan aki megkaphato akkor se lesz értekesebb a no1.
2023. jún. 25. 13:03
 7/14 anonim ***** válasza:
*jav HA no1
2023. jún. 25. 13:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja hogy neki nem kellet a csaj annó… állítása szerint a csajnak ő bármikor kellene 🧐
2023. jún. 25. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy igy adja elő mert szégyelli nem bírja az egoja. Ezért is ő az értékesebb.

Majd ha te beintenél neki meg ki se békülnél az is egy érvágás lenne neki.

A másik csaj okosabb volt.

2023. jún. 25. 13:13
 10/14 A kérdező kommentje:
De gaz ez nekem 🙄
2023. jún. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!