Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki itt rondaként definiálja magát, miért gondolják rögtön, hogy igénytelen és/vagy önbizalomhiányos?
Lehet, hogy naiv vagyok és túl sokra tartom az embereket, de szerintem a többség (legalábbis az én ismeretségi körömben)
1. ad magára, és igyekszik kihozni magából a maximumot, valamint
2. a külső visszajelzések nyomán alakítja az énképét, nem könyveli el magát önkényesen ocsmánynak vagy gyönyörűnek.
A való életbeli tapasztalataim alapján az emberek (hacsak nincs komoly pszichés defektjük), nagyjából tisztában vannak magukkal. Aki ronda, azt rondaként kezelik és kész. Nem nehéz következtetéseket levonni, még akkor sem, ha valaki szebbnek is látja magát a tükörben, mint ahogy valójában kinéz.
Tehát én fenntartások nélkül elhiszem, hogy tényleg ronda emberek írják ki ezeket a típusú kérdéseket, és nem követelek képet bizonyítékként, nem biztatom fogyásra és igényességre a kérdezőt (főleg, ha nem említi, hogy gondja lenne a súlyával és a higiéniájával), nem irányítom pszichológushoz, hogy kezdjen valamit az önbizalomhiánnyal, hanem igyekszem érdemi tanácsot adni.
Egy mások által rondának titulált nő, akit még anonim oldalon is bánt, hogy bármilyen hozzászólást ír vagy bármilyen tanácskérő kérdést kiír, kétségbe vonják a józan ítélőképességét
Azért, mert amit nők mondanak, meg amit mögötte gondolnak, mi több a cselekedeik sosincsenek összhangban.
Elég csak ezt a két kérdést alább végigolvasni mit műveltek nők 2 pár szavas kijelentéssel, amit pont ők mondtak, míg végül kiderült, hogy is kell azokat valójában érteni.
Segítek neked, amikor nők ezeket mondják valójában arra gondolnak, hogy "ronda vagy nyilván, nekem nem jössz be, de valakinek biztos, csak ne hagyd el magad" :D. Önbizalom se számít, ha külsőre nem jössz be egy nőnek...
Csak aztán meg kiderül, hogy a szépség mégse relatív, meg amikor azt mondják minden nőnek más tetszik, akkor igazából kiderül minden nőnek más tetszik... a jóképűek közül...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
igen egyes emberek egy kalap alá veszik az úgymond ronda és igénytelen embereket.
Holott nem így van.
A testét az ember ingyen bérmentve is izmossá, vagy jó testűvé alakúvá tudja formálni.
Szóval, igényes, öltözködésre is, sportol is , jó a testalkata...
A legnagyobb probléma nyaktól felfelé van, ott legtöbb esetben sajnos csak a plasztika segíthet. ÉS sajnos az ellen nem tehet az ember semmit. ÉS ha valaki fejre/arcra úgymond rondácska...erre egyes tudatlanok rámondják , hogy igénytelen.
Az oldallal az a gond, hogy akik az igazság miatt jönnek ide, azt hamar megtalálják, majd párszor megismétlik, aztán lelépnek.
Azok maradnak, akik a feminista hazugságokat szeretnék lenyomni mások torkán, mivel nincs jobb dolguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!