Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy diplomás tőzsdeguru agymen nem érti amit logikailag levezetek neki, es elutasítja, vegyem ugy hogy mégis hülye? Vagy rugalmatlan? Vagy nem tanulékony befogadó új ismeretekre?
Vagy hogy rakjam össze magamban azt hogy logikai érveléseket kéotelen felfogni egy olyan ember akinél amugy én vagyok a hülyébb, tehát iq ban szerintem alatta lehetek, és mégis ő az értetlen? Miközben én meg egyből felfogok mindent amikkel ő érvel logikailag es megesik hogy el is fogadom hogy jogos az érvelése helyt áll.
Ő meg miert ennyire süket értetlen néha?
Vannak azok a tézisek hogy minden lélek valójában összesen alkot egy egységet. Mindenki egy.
Az éntudat csak emberi/tudati. Az hogy külön egyedek vagyunk. Meg az én fogalma is. Ez mind földi tanult csak a földi megjelenésunkről.amiert más ember agyával nem tudunk gondolkodni. Ezert van en és te.
Tehát ha meghal vki annak a tudata is meg kéne semmisül. A léleknek ezáltal éntudata se lehet.(ahogy szeme sem)
Jobban járna ha dobod vagy ha szakit veled mert nagyon nincs rendben veled mentálisan, egyszerűen már engem irritálsz a sok marhasággal amit azért írsz mert idegállapotba kerülsz amiatt mert a párod valamiben inkább a hite szerint gondolkodik . Brutálisan toxikus az amit csinálsz ha ennyire frusztráló ahogy gondolkodik akkor minek vagy veled, csak azért, hogy negatívakat tudj róla írni ide vagy minek...
29N
Nem birom az értetlenséget. Még most sem hitről/nem hitről van szó.
Tixikus amit ő csinál. Hogy meg se hallja a másikat. Aztán meg nem is érti a másikat. Le se reagálja. Mégha téves is, vagy csak tézis. Csak fújja a magáét. Befogadoképtelen értetlen. Tipikusan csak az alja rétegre jellemző ez.
És forró helyzetekben ezekből nagy bajok is lehetnek.
Én se vitáznék veled, erőszakos, lekezelő és ostoba vagy.
(én nem hiszek a lélekben, de ha hinnék)
Ki vagy, te hogy megmondd, mi lelki és mi tudati? Honnan tudod, hogy a lélek nem kapcsolódik a testhez, az agyhoz, az érzékszervekhez olyan módon, amelyet érzékelni, mérni még nem tudunk? Miből gondolod, hogy a tested két része nem áll kapcsolatban egymással? Szerintem teljesen oké ez a "hasadásos" állapot is, itt is érzed, ott is érzed, hisz egy részed vált ki, ami nem szűnik meg "te" lenni, attól, hogy már nincs a testedben.
Ugyan keveset tudok, de sok kérdésem van, ez ilyen bármi lehet állapot, ha hinnék benne is el tudnék képzelni 500 verziót, hogyan lehetséges, illetve ugye amit korábban írnak, nem kell, hogy tudjam hogyan, ha hiszek. Vannak dolgok, amiket még nem vagyunk képesek felfogni és vitázni róla, mert akkor csak olyan bolond leszel, mint akik a földközéppontú világot képzelték. Még nincs megfelelő tudás hozzá, két szakbarbár eszmecseréjét nem lehet élvezni, ha az egyik félmondatos áltényeket hoz a netről egy mérhetetlen dologban.. Passzold át a pasit;)
Filozófiai vitában pedig nem tényekről vitázunk, az indulat is teljesen érthetetlen, mintha itt igazad lehetne és tényként közlöd a neten olvasott félinfókat, mintha bármi közöd lenne az agy működésének ismereteihez..
Áh. És nem toxikus, önvédelmi reflex kirekeszteni a hülyéket a saját épségünk érdekében, bár én a helyedben elgondolkoznék rajta, miért van velem, ha nem reagál a gondolataimra érdemben. De őszintén a te érdekedben a pasi jó fogás, nem fogsz még egy ilyet találni, aki ennyire tudja kezelni a dolgaidat. Emlékszem mikor barátnőm kifejtette 15 éve, hogy a rizs növényből van, ezért nem hízlal, többször rá kellett szólnom a barátomra, hogy hagyja rá, de csak nem ment tudott csendben maradni. Szét is mentünk, nem feltétlen ezért, de sosem tudta mikor kell csendben maradni.
Nem megmondom, hanem felvetettemhogy szerintem tudati . Téma volt.
Es meg se hallgatta miért csak vakon süketen fújja az lélek az nem ugy van. Jo ha nincs is ugy de nem is hallja nem is érti nem is tud rá mit mondani sem.
Ez a vakság süketség tioik primitivekre jellemzo.
*Tipikusan primitívekre jellemző.
Ha vkinek más meglátása van mégis egy szimola embr képes azt meghallani értelmezni is érteni is a logikai menetét képes elgondolkodni rajta és lereagálni ellenvéleményezni is.
Csak a disznóólban szokás ez hogy márpedig az ugy vagyon ahogy osztán én mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!