Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képernyőkép kérdése:
Összefeküdnél A segédmunkás volt nőddel ha te már diplomás vagy?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 11:59
1/15 anonim válasza:
És ki vagy te ha diplomád van? Hány diplomás süti a krumplit a mekiben…
2/15 anonim válasza:
Szia Balázs!
Mizu visszatértél?
Hanyadik regisztrációd ez már?
3/15 anonim válasza:
Miért feküdnék össze a VOLT nőmmel?:D Én a nőmmel szoktam összefeküdni..
4/15 A kérdező kommentje:
Nosztalgia
2023. ápr. 5. 12:05
5/15 anonim válasza:
Miért! Másabb ember lettél mint diploma előtt? Akkor jó volt a mód meg ost már nem lenne jó? Én diplomás Férfi vagyok, a páromnak szakmunkás bizonyítványa van. Nem adnám több diplomás nőért.
6/15 anonim válasza:
Az ő puncija meg az én farkam ettől még nem változott meg.
7/15 anonim válasza:
Nosztalgia?
Dehát szakítottunk azzal a nővel, valószínűleg okkal!:D Ha elutasítok valakit/valamit, azt okkal teszem, nem azért, hogy egy kis idő múlva mégis akarjam:D
8/15 A kérdező kommentje:
Ráfanyalodásról még nem hallottál?
2023. ápr. 5. 12:19
9/15 anonim válasza:
8, nem. Van gerincem és önuralmam. Nem okoz sem testi, sem lelki törést, ha egy ideig - akár néhány évig - nem szexelek.
Nem vagoyk hajlandó akárhova bedugni a farkamat.
Vagy te tartásról még nem hallottál?
10/15 A kérdező kommentje:
Az előzőeknek mond ők akárhová bedugnák
2023. ápr. 5. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!