Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy segédmunkás és egy főorvos közt működhet kapcsolat? Tudtok hasonló példákat amiket láttatok már?
A férfiakat nem igazán érdekli a pénz. Szóval ha a nő jól néz ki miért ne lehetne.
Nézd meg a 70 éves papákat a 18 éves csajokkal.
A régi munkahelyemen egy 70-es éveiben járó, borzalmasan rúzsozott nő jött be és közölte, hogy ő A (az a-t jól megnyomva mondta) professzor úr felesége. Akkoriban kerültem oda és néztem a többiekre, hogy hátha segítenek, hogy a két hozzánk járó professzor közül melyiknek a felesége. Először azt hittem, szivatnak, hogy mindenki csak néz vissza, leültettem a nőt, aki úgy nézett körbe, mintha mindenki más valami undorító koszos senki lenne rajta kívül. Aztán kiderült hogy tényleg nem ismerik A professzort. Később a főnökünk mondta el, hogy ki is az illető és hogy A felesége a takarítónője volt régen és csak a kisebbségi érzését kompenzálja a lenézésével.
Másik sztori amiben egy orvos egy nővért vett el feleségül. Utána nem engedte dolgozni, hanem neki segített mindenben. A nő szervezte az utazásait, az életét és nagyon jó hátteret biztosított neki.
"Bármi" megtörténhet az életben, ha két ember szereti egymást és vannak közös elképzelések, célok.
"Elég szánalmas, ha nem működik egy ilyen kapcsolat."
Miért lenne szánalmas? Én is orvosira járok és elképzelni nem tudnám, hogy egy buta lánnyal járjak. Egy nőben az intelligencia a legszexibb dolog. A segédmunkások, meg nem éppen a 140-es IQ-ról híresek. Arról nem is beszélve, hogy azzal nincs bajom, ha valakinek normális állása van, mondjuk virágkötő. De a segédmunka szerintem valamilyen szinten egy igénytelenség, hosszú távon. Átmeneti állásnak persze elmegy, ha nagyon kellene a pénz én is megcsinálnám, de, hogy valaki éveket dolgozzon ilyen munkakörben, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!