Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy diplomás tőzsdeguru agymen nem érti amit logikailag levezetek neki, es elutasítja, vegyem ugy hogy mégis hülye? Vagy rugalmatlan? Vagy nem tanulékony befogadó új ismeretekre?
Vagy hogy rakjam össze magamban azt hogy logikai érveléseket kéotelen felfogni egy olyan ember akinél amugy én vagyok a hülyébb, tehát iq ban szerintem alatta lehetek, és mégis ő az értetlen? Miközben én meg egyből felfogok mindent amikkel ő érvel logikailag es megesik hogy el is fogadom hogy jogos az érvelése helyt áll.
Ő meg miert ennyire süket értetlen néha?
28: szerintem meg nem. A gyakori is segített rájönni, nem szamit. 16 éve élek házasságban, a múlt héten külföldön voltunk, Ázsiában. Felesegem razendit hogy Afrikában vagyunk. Tudod mit ? Legyen Afrika. Szamit?
Ma hazajött hogy vásárolni volt, és egy nő ordított vele mert tetszett ami a kosarában volt és kipakolt belőle atpakolta a saját kosarába.
Szerintem a másik nőnek volt igaza mert rohadt nagy bunkóság.
De számít ? Egyetértettem a párommal de bunkó volt az a nő, ne fogom órákig magyarazni, hogy ez így tahosag.
Nem számít
Ez megint az ala szint reagálásban.
Dugulj es és kész.
Az az igazi paraszt válasz az egyszerű emberektől.
Amit nem várnék a saját páromtól mert ezt a szintet adja elő.
33 vagy arra gondolsz hogy a lélekbe érkezett ingereket is agyilag értelmezzük?
Tehát az agy értelmezi a lelket?
Mert akkor oké van egy ellenérv!
A kiakaszto nekem az, hogy a párom csak a felfogásra is képtelen. Nemhogy még ellenérvelni is.
És írtam miert számít az hogy vitazni képes e vki vagy nem 32 egy oldallal balra
Oke köszi még egy érv a gyk-n.
A gyk-n..
És nem a páromtól..
A gyk szint alatt van a párom😭
Hogy dolgozzam ezt fel? Túlélő táborban meghalnánk. Vagy bármi nehézségben.
Ha újraélesztés közben a lélek nincs ,vagy bent van a csukott szemhély mögött, nem "láthatod", hogy mi zajlik. Tehát, ha kívülről látod, kívül van az ingert képző "szerv".
Ha azt feltételezzük, hogy az agy csak összerakja a hallottak alapján a képet, a Dr. House és hasonló tapasztalatok alapján, akkor a lélek valóban nem lép ki és kizárólag az agy manipulál.
Az egyik esetben az infó nem érzékszervi, tehát nem látás, hallás stb. ebben az esetben játszik a lélek, mint érzékelő. A te verziód szerint, meg a testi érzékelést alakítja át az agy.
Az, hogy végül az agy alakítja át értelmezhető formátumra, nem jelenti, hogy tudati síkon érzékelted az eseményeket. És itt az ézékelés pillanat volt a kérdés, nem a feldolgozás mikéntje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!