Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor egy diplomás tőzsdeguru...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy diplomás tőzsdeguru agymen nem érti amit logikailag levezetek neki, es elutasítja, vegyem ugy hogy mégis hülye? Vagy rugalmatlan? Vagy nem tanulékony befogadó új ismeretekre?

Figyelt kérdés

Vagy hogy rakjam össze magamban azt hogy logikai érveléseket kéotelen felfogni egy olyan ember akinél amugy én vagyok a hülyébb, tehát iq ban szerintem alatta lehetek, és mégis ő az értetlen? Miközben én meg egyből felfogok mindent amikkel ő érvel logikailag es megesik hogy el is fogadom hogy jogos az érvelése helyt áll.

Ő meg miert ennyire süket értetlen néha?

#értetlenség magas iq mellett
2023. jún. 13. 18:17
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

A gyk egy hős. Ért fogalmaz érvel. A párom meg elvérzett előttem.

Error.

2023. jún. 13. 20:32
 42/59 anonim ***** válasza:
[link] - Tessék, semmi olyasmi, mint amit te hordasz össze.
2023. jún. 13. 20:34
 43/59 A kérdező kommentje:

De miért keverik bele a lelket?

Akár az utazásokba kilépésekbe is, miközben egy tudatos észlelés az egész. Es tudatos motivációkon is alapszik. És tudatvezérelt a repkedés is (már aki ki tud szállni).a visszajövetel is. Tudatkontroll van.

Esetleg még a lelki ingerek agyi értelmezése talán jó érv.

De mi van, ha a tudat is tud repkedni?

Csak mert elvileg a lélek motivációi gyakorta meg sem egyeznek a tudatos motivációkkal sem.

De én pl tudatosan "szálltam vissza" döntésből.

2023. jún. 13. 20:49
 44/59 A kérdező kommentje:

Meg a léleknek hogy van tudata? Mikor az is agyi? Hogy én ember vagyok en nő vagyok. Én élek. Én repülök. Ez mind tudatos.

Megfigyelhető pl.ujszülött vagy kisgyerek gyakorta azt se tudja ő ki. Tudatosan ismerjuk meg a testünket is magunkat is es elhelyezzuk magunkat valahova a társadalomba.

2023. jún. 13. 20:51
 45/59 anonim ***** válasza:

Azért keverik bele, mert hisznek a lélekben, ennyi.

Az agyad nem keverheted bele hogyha sosem láttad, tapasztaltad saját magad kívülről (nem rád gondolok most, hanem általában).

Millió ilyesmi konyv

2023. jún. 13. 20:53
 46/59 anonim ***** válasza:
erről szól, olvass utána ha érdekel és ne hajtsd amit hajtottál, mert hülyeség! :D
2023. jún. 13. 20:54
 47/59 A kérdező kommentje:

En is hiszek a lélekben🤦‍♀️

De minden amit irnak repkedésrol meg utazásrol meg amikor magunkat látjuk az mind agyi tudati értelmezés.

Max esetleg ha a lelket is agyilag értelmezzük (33 tól ahogy kivettem), lehet ebben a léleknek szerepe.

De ez még nem zárja ki azt hogy a tudatunk képes e esetleg többre.

2023. jún. 13. 21:00
 48/59 A kérdező kommentje:

tudatmotivált tudakontroll alatt van az egész, tudatirányítás alá esne a lélek?

Nem fordítva

2023. jún. 13. 21:03
 49/59 A kérdező kommentje:
*jav nem fordítva?
2023. jún. 13. 21:04
 50/59 anonim ***** válasza:
Itt kérdőjeleződik meg, hogy mi is a lélek. Ha egy tudattalan valami, akkor igazad van. Csakhogy, aki hisz a lélekben, az azt, a személy eszenciájaként értelmezi. Fogalmam sincs te mit értesz lélek alatt. De, ha a lélekből lesznek a szellemek, ha már ezotéria, akkor a lélek egy tudattal, akarattal rendelkező valami. Gyakorlatilag minden, ami az adott ember önmaga, az a lelke. A tapasztalatai, az érzelmei, a vágyai. Minden más matéria, test, hús, csontok stb. Tehát, mikor a lélek kilép a testből, maga a tudat, az ember lép ki a húsból. Ez lenne a "hivatalos" értelmezése a léleknek.
2023. jún. 13. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!