Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy diplomás tőzsdeguru agymen nem érti amit logikailag levezetek neki, es elutasítja, vegyem ugy hogy mégis hülye? Vagy rugalmatlan? Vagy nem tanulékony befogadó új ismeretekre?
Vagy hogy rakjam össze magamban azt hogy logikai érveléseket kéotelen felfogni egy olyan ember akinél amugy én vagyok a hülyébb, tehát iq ban szerintem alatta lehetek, és mégis ő az értetlen? Miközben én meg egyből felfogok mindent amikkel ő érvel logikailag es megesik hogy el is fogadom hogy jogos az érvelése helyt áll.
Ő meg miert ennyire süket értetlen néha?
Nem arról ment a vita hogy van e lélek vagy nincs!
Hanem arrol amikor önmagunkat látjuk. Az mi. Ez volt a téma!
Es szerintem ez tudati sík mert vizuális az inger.(attol még a lélek is reokedhet felőlem de maga a tapasztalás szerintem agyi fizikai tudati földi sík)
Es a bajom az, hogy értetlen. És reagálni is annyit tud csak hogy de, a lélek száll ki.
20 és te felfogod végre hogy akik vitaznak azt magyarazzák hogy ki hisz a lélek létezésében meg ki nem? És nem erről beszéltunk nem a lélek megléte/nemléte a vita tárgya!
Meg nem is ez érdekel. Hanem hogy egy értelmisegi ember vitaszintje zavar de rettenetesen.
Na ez a föld példa akkor.
Mindkét oldal tud érvelni-ellenérvelni, es felfogják a másik állítását, átgondolják, van egy logikai levezetés mindkét oldalról.
Ezt nevezzük egy vitának.
Nem azt amit ő művel. (Meg itt a többség)hogy mégcsak nem is érti azt amiről beszélek. (Nem a léek létezése van tagadva. Ez meg a gyknak nem ment át)
Vak vezet világtalant🤦♀️
Igen számit mert mi van ha gyerek van en vinném hűtőfürdetni ő meg azt mondaná borogassuk mert az jobb es kozben 40 fokos a gyerek. Es nem fogná fel amit mondok.
Vagy akár épitkezénél vagy bármi máskor.
Igenis nagyon számít hogy valaki hall e.vagy csak süketen fújja a magáét.
En is hiszek a lélekben.
Én abban nem hiszek hogy amikor magunkat látjuk az lelki tapasztalás lenne. Mert vizuális inger.
A léleknek meg nincs szeme teste agya hogy képi ingereket kéne feldolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!