Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolátok, ha a pasitoról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolátok, ha a pasitoról kiderülne, hogy előttetek már 35 nőt megdugott? (a pasi fiatal még)

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 15:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
16%
semmi, ő dolga. a múltja nem rám tartozik, hogy kivel meg hányszor volt előttem. Ha amikor velem van nem kurogat mást akkor nincs gáz. Amíg meg nincs csaja miért ne élvezné ki az életet? attól még nem agyatlan meg kapcsolatra képtelen valaki ahogy itt írták..-.-
2010. okt. 11. 16:35
 32/37 anonim ***** válasza:
16%
Az egy dodlog hogy régen mi volt!Őrülj neki,legalább kiélte magát és nem fog azon gondolkodni idősebb korában hogy a ku.rva életbe ott volt egy csomó csaj,akit meghághattam volna!Kérdem én,hogy melyik jobb?Sztem inkább legyen fiatal korába 40 nővel,minthogy amikor már házas és családja van,az asszony melett legyen még 2 szerető!Ez az én véleményem!
2010. okt. 11. 16:54
 33/37 anonim ***** válasza:

szerintem az ilyen sztorik nagy része kamu :D

22f

2010. okt. 11. 20:11
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Hímringyó, nem kell, vigye aki akarja. ha egy férfi fűvel fával összefekszik, az ugyanolyan k u r v a, mintha nő tenné ugyanezt.

24 N

2010. okt. 11. 20:13
 35/37 anonim ***** válasza:
52%

ma 20:13

Ez hülyeség!Én azokra a nőkre se mondom azt hogy ringyó,akinek sok partnere volt!Szeret élni ennyi!Nem mindenki vágyik tartós kapcsolatra,meg szereti a változássogot!Valakinek soha nem lesz tartós kapcsolata még ha annyira akarja akkor sem,ha valakinek van valamilyen veleszületett természete,azon változtatni nem tud!Bár én se tudnék így élni,de nem is itélem el mert nem tudom,hogy miért él így!

2010. okt. 11. 20:21
 36/37 anonim ***** válasza:

A kettős mérce miatt egy csaj itt már rég megkapja h ribanc, stb ha sok emberrel volt, a férfiakkal más a helyzet. Mint tudjuk nem szép dolog de ez van.

Szerintem igazából nem számít mi volt előtte ha nem henceg vele és jelenleg nem csal meg.

A másik hogy változnak az idők. Régen ugye amíg az volt hogy 2 féle csaj volt a "kínálat" 1 a rendes, esküvő előtt semmi szex, 2 a "könnyűvérű"(szép szóval ribanc) akitmeg elvből nem sok ember választott nem lehetett így, de most a lefele zuhanó mércékkel amikor az a "menő"

hogy általánosban már minimum 1 "komoly" kapcsolat, mindenki mindenkivel... elrontott erkölcsi viszonyok akkor nem gáz már. Én nem éltetem a régi csőkeresztény nem szexelünk rendszert mert szar de azért a ma elhatalmasodni kezdő felfogás is agyrém.

17.f

ui.:attól is függ hogy milyen körülmények közt volt meg neki 35 nő hogy csak ilyen egyéjszakások meg trófeagyűjtés vagy komolyabb kapcsolatok.

2011. ápr. 27. 16:10
 37/37 anonim ***** válasza:
azt jelenit, hogy feltehetően jó az ágyban. 1ébként én se örülnék, ha a barátomról kiderülne, de nem kapnék hisztirohamot, és nem lenne szakítás. megtörtént, megtörtént, ez van.
2012. máj. 28. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!