Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolátok, ha a pasitoról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolátok, ha a pasitoról kiderülne, hogy előttetek már 35 nőt megdugott? (a pasi fiatal még)

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 15:34
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
benne voltak a csajok, h csak szex szoval egyik reszröl sem mondható kihasznalasnak...igy ertettem... eppen csak könnyü verű kis izééé mind2 fel
2010. okt. 11. 15:50
 22/37 A kérdező kommentje:
jah nem csalt meg, de ezekutan maskepp nezek mar ra :(
2010. okt. 11. 15:51
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

Két dolog jutna eszembe.Először is,hogy kb. a fele igaz és még az is sok.A másik,hogy nem ártana egy orvosi vizsgálat is,hogy nincs-e HIV veszély.

Akinek ennyi egyéjszakás kapcsolata van,legyen az nő vagy férfi,nem kell sajnálni.Az Igazit nem az első randin kell megtalálni a paplan alatt.Ha valaki valóban tartós kapcsolatot akar és szerelmet keres,az udvarol és udvaroltat,nem vágja hanyatt magát az első fuvallatra és nem is lesz ekkora a "tapasztalata" 25 éves korára.

Amúgy,hogy ki jó az ágyban és ki nem,azt nem a megdugott nők száma és a férfiaké dönti el.Egy kapcsolat után is lehet valaki jó szerető,sőt még szűzként is,ha "tehetséges". :)

2010. okt. 11. 15:52
 24/37 anonim ***** válasza:
16%
az lehet de én nem nézek pl. másképp a páromra csak mert voltak előttem discó csajai, szeret engem és nekem csak ez számít, ami előtte volt az lényegtelen, az a fontos hogy viszonyul hozzám a jelenben és ha ez téged zavar akkor ott eleve nem tökéletes a kapcsolat
2010. okt. 11. 15:56
 25/37 A kérdező kommentje:
Tudom h tökeletes a kapcsolat en erzem, h mennyire szeretem... es mivel en erkölcsösebb vagyok igazan normalisnak tartom, h maskepp nezek ra ezek utan...
2010. okt. 11. 15:57
 26/37 anonim ***** válasza:
49%
azt hogy én leszek a 36.
2010. okt. 11. 16:00
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
akkor normális ha nem a kapcsolat elején mondta el neked , de ha igen akkor csak simán prűd vagy
2010. okt. 11. 16:01
 28/37 A kérdező kommentje:
istenkem nem vagyok sem prűd se semmi mas... csak zavaaar vagy bennetek ez ennyire nem zavarna? ez ennyire normalis????
2010. okt. 11. 16:02
 29/37 anonim ***** válasza:
50%

imádom azt akivel most vagyok

az egyik legkanosabb fiú volt

őrült partik, ivászatok, és sok ribi

mára szerinted ilyen?

nem

megtudlak érteni, hisz ez egy átlag csajnak fontos, de a múltat feledni kell

nem a múltban élünk

adj neki egy esélyt, óvatosabb legyél, és ne add oda magad neki könnyen, ha vár rád meglátod, hogy igazunk van és azok a dolgok a múltban voltak MÍG MEG NEM ISMERT TÉGED

2010. okt. 11. 16:11
 30/37 anonim ***** válasza:
52%

Bennem ez semmit nem változtatna meg.

Nem teljesen értem, hogy az erkölcsösséget mérickéled közted és a párod közt, akit elvileg nagyon szeretsz. Én ha szeretek valakit, nem hasonlítgatom magam vele össze, csak szeretem és kész...

Én 14 fiúval feküdtem le idáig, és nem igazán érzem, hogy erkölcstelen lennék. Mert soha senkit nem csaltam és bántottam meg, az erköcstelenség nálam ezt jelenti. És ha megkérdezi a párom, hogy hány fiúval voltam együtt, elmondom neki a számot, mert megbízom benne, és elvárom, hogy ne ítélkezzen. Ha ítélkezik, legalább kiderült, és szélnek is ereszthetem, mert ha ez az, ami neki mérce, hát nem illünk össze. 24N

2010. okt. 11. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!