Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolátok, ha a pasitoról kiderülne, hogy előttetek már 35 nőt megdugott? (a pasi fiatal még)
Két dolog jutna eszembe.Először is,hogy kb. a fele igaz és még az is sok.A másik,hogy nem ártana egy orvosi vizsgálat is,hogy nincs-e HIV veszély.
Akinek ennyi egyéjszakás kapcsolata van,legyen az nő vagy férfi,nem kell sajnálni.Az Igazit nem az első randin kell megtalálni a paplan alatt.Ha valaki valóban tartós kapcsolatot akar és szerelmet keres,az udvarol és udvaroltat,nem vágja hanyatt magát az első fuvallatra és nem is lesz ekkora a "tapasztalata" 25 éves korára.
Amúgy,hogy ki jó az ágyban és ki nem,azt nem a megdugott nők száma és a férfiaké dönti el.Egy kapcsolat után is lehet valaki jó szerető,sőt még szűzként is,ha "tehetséges". :)
imádom azt akivel most vagyok
az egyik legkanosabb fiú volt
őrült partik, ivászatok, és sok ribi
mára szerinted ilyen?
nem
megtudlak érteni, hisz ez egy átlag csajnak fontos, de a múltat feledni kell
nem a múltban élünk
adj neki egy esélyt, óvatosabb legyél, és ne add oda magad neki könnyen, ha vár rád meglátod, hogy igazunk van és azok a dolgok a múltban voltak MÍG MEG NEM ISMERT TÉGED
Bennem ez semmit nem változtatna meg.
Nem teljesen értem, hogy az erkölcsösséget mérickéled közted és a párod közt, akit elvileg nagyon szeretsz. Én ha szeretek valakit, nem hasonlítgatom magam vele össze, csak szeretem és kész...
Én 14 fiúval feküdtem le idáig, és nem igazán érzem, hogy erkölcstelen lennék. Mert soha senkit nem csaltam és bántottam meg, az erköcstelenség nálam ezt jelenti. És ha megkérdezi a párom, hogy hány fiúval voltam együtt, elmondom neki a számot, mert megbízom benne, és elvárom, hogy ne ítélkezzen. Ha ítélkezik, legalább kiderült, és szélnek is ereszthetem, mert ha ez az, ami neki mérce, hát nem illünk össze. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!