Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sosem velem akar bulizni. Ő fiatal, bulizós, pasizós lány, én nála 15 évvel idősebb pasi vagyok, kevés barátom van, mindig szerettem volna bulizni, így csajozni, de ezek kimaradtak az életemből. Szégyell? Vagy fél, hogy lebukik előttem?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt, persze vannak problémáink, de szeretjük egymást és együtt szeretnénk megoldani. A párom már csalt meg, amikor először gond volt abból, hogy ő elmegy bulizni, és ködös dolgai voltak, akkor azt mondta, hogy miért nem mindegy, hogy mit csinál, hiszen úgysem tudom meg. Aztán egy-két zavaros dolga mégis kiderült, és azóta úgy érzem, hogy a bulizás egy olyan dolog, ahol kiereszti a gőzt, hogy ő fiatal, és még nem akarja magát lekötni velem magát. Szeretem, megbocsátottam neki mindent, és nem akarom megbántani azzal, hogy vmi hasonló dologgal vágok vissza a háta mögött, de bánt, hogy ha ő elmegy szórakozni, akkor abból ki vagyok rekesztve. Tippek?2008. nov. 1. 18:35
1/6 anonim válasza:
Ez van ha az ember egy másik generációval kezd, sajnos viselned kell a következményeket.
2/6 A kérdező kommentje:
OK, de akkor sem értem. Nyugodjak bele, hogy ez van? Menjek el én is bulizni (kezdjek el...?) nélküle, és tegyek rá, ha ő esetleg félrekavar? Vagy én is kavarjak félre? Vagy menjek el az ő bulijaira egy másik lánnyal? Mellesleg érdekes, annak ellenére, hogy ő csalt meg, kettőnk közül ő a féltékenyebb, ha körülöttem egy nőt lát, már elfogja a harci idegesség.
2008. nov. 1. 20:41
3/6 anonim válasza:
szerintem tudja hogy kellesz neki, azt érzi hogy bármit csinálhat úgy is meg fogsz neki bocsáltani mert nem találnál tőle jobbat... nekem ez jött le, és sajnos ha ebben partner vagy akkor ezt ki is fogja használni, én nem hiszem hogy igazán szeret! persze, nehogy átess a ló túloldalára lehet szabadideje ez legtöbbször péntek/szombat de ha sosem visz el akkor szerintem így van ahogy mondtam..
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg ne csald vissza, mert az nagyon ovodás viselkedés. Tény, hogy egy 15 éves lánytól nem várható el, hogy felnőttként viselkedjen, és felvegye az életstilusodat. Egyetértek veled, hogy azért akar nélküled bulizni menni, mert itt ereszti ki a gőzt. Nem akarlak elkeseriteni, de sok 15 éves kapcsolatot se akar, élvezik, hogy bulikban kavarnak egy-két emberrel, de ennél többre nincs szükségük. Légy türelmes a barátnőddel, ha fontos neked. Én azt ajánlom, lepd meg őt egy koncertjeggyel, és menjetek közösen bulizni. Ha látja, hogy jól érzitek magatokat közösen, akkor lehet, hogy legközelebb, már nem tiltakozik, hogy vele menj.
5/6 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy "élni" szeretne még, pasikkal "kavarni", ahogy ezt az ő korában sokan teszik. Biztos, hogy meg fog még csalni, ha ez nem tetszik, és a helyedben választanék egy kicsit komolyabb, idősebb lányt. Nekem is volt 20 évvel idősebb lovagom, de én szégyelltem a barátaim előtt. Gondolom, ez neked nem jó érzés. Én beláttam elég hamar, hogy ez így nem működik, nem akarom őt megalázni, így nemsokára abba is hagytuk a kapcsolatot, bár ő még sokáig szerette volna.
6/6 anonim válasza:
Szerintem, ha nem szeretne, akkor nem lenne veled. Mert valami miatt mindig nálad köt ki bulik után "hazamegy" úgymond.
Szerintem azt kéne tenned hoyg amig ő bulizik te a saját társaságoddal beültök egy kocsmába sörözni, megbeszélitek a dolgaitokat. Foglald le magad, mert az hogy otthon várod az gáz. Úgy tényleg tudja h bármit megtehet, de ha azt látja majd hogy neki is meg van a saját kis baráti köre meg neked is, akkor nem fog ilyen "lúzernek" (bocside jobb szó nemjutott az eszembe) tartani h mindnen szombaton otthon gubbasztassz nincsenek barátiad és csak őt várod.
Nem fogtok együtt bulizni, de ebbe szerintem nyugodj bele, ez ekkora körkülönbségnél normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!