Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, ti mit gondoltok erről? 21 éves fiú 14-16 éves lány?
Szerintetek lehet ebből kapcsolat vagy nem sok esély van, hogy jól sül el a dolog? Kinek mi a tapasztalata?
Az az igazság, hogy elég fiatalos vagyok külsőre, nem nézek 21-nek ki, inkább max 18-nak szoktak mondani, de volt, aki 16-nak vélt elsőre. Viszont szellemileg meg mindig is érettebb gondolkodású voltam a korombelieknél.
14-16 éves lányok ismerkednétek egy 21 éves fiúval, ha külsőre bejönne nektek vagy ez már túl nagy korkülönbség lenne?
Én 16 évesen egy 54 éves férfibe szerettem bele. Még most is együtt vagyunk.
20/L
14-16 éves. Azaz most kezdi a gimnáziumot, míg a srác már már talán az Msc-t, vagy évek óta dolgozik.
Mégis milyen közös témájuk lenne? Nálam egy párkapcsolat alapja a kommunikáció. Kezdve az aktuális hírektől, a tanulmányok/munkahelyi dolgok megvitatásán át, egészen a hónap végi számlákkal bezárólagosan.
Másik fontos dolog a szexualítás.
14 évesen még nem kéne rendszeres nemi életet élni, míg egy 21 éves férfi már igényli ezt. Nem sok az az 5-7 év, de nem ebben a korban.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!