Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolátok, ha a pasitoról kiderülne, hogy előttetek már 35 nőt megdugott? (a pasi fiatal még)
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 15:34
11/37 anonim válasza:
aha..
értem. szóval akkor énis szaralak vagyok ezekalapján mert 49 csajjal voltam? szemét vagyok amiért kihasználtak? amiért csak dugni kelettem?
ja.. én aljas.
12/37 anonim válasza:
azt gondolnám legalább tapasztalt,a mostani páromnak is volt előttem bőven egy éjszakás csaja mégis egy éve együtt vagyunk, az lenne az ijesztő ha még mindig szűz lenneXD
13/37 A kérdező kommentje:
De gondolom abban egyetert velem mindenki, h csak emiatt senki nem hagyna el, hiszen minden mas tökeletesen müködik, csak ez zavar miutan bevallotta :S
2010. okt. 11. 15:43
14/37 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy így számontartja a "darabszámot" (elnézést a kifejezésért).
15/37 A kérdező kommentje:
Gondoljatok bele, ha ez egy lanyrol derülne ki :(
2010. okt. 11. 15:45
16/37 anonim válasza:
amúgy sokan azért vannak csak egy éjszakás csajokkal mert nem találják meg az igazit ,de közben szükségük van a szexre hisz férfiak az istenért!!
17/37 anonim válasza:
de ha egy csajt használ ki ennyi ember akkor sajnálni kell. ha engem a csajok akkor szemét vagyok..
nemértem én ezt..
ha csajt használnak ki akkor: jajj szegény. ha pasit akkor jajj a szemét!
18/37 A kérdező kommentje:
nem hasznaltak ki a csajok, mindenkivel letisztazta, h csak szex...ö akarta igy nem a csajok
2010. okt. 11. 15:47
20/37 anonim válasza:
na és?! az a múlt és most te vagy a jelenje tedd túl magad rajta, hisz nem csalt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!