Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal Nő és idősebb Pasi? Fiatal Férfi és idősebb Nő?
Nem rég fel jött egy érdekes téma a barátommal. Azért is érint érzékenyen, mert az egyik legjobb barátnőm is hasonló helyzetben van. Egy idősebb ember a párja. Tudjátok mikor valaki valakinek anya/apja lehetne a másik. És a barátomról tudom ,hogy neki annak idején volt egy kis kalandja egy idősebb nővel. Ő büszkeségnek tartja. Szerintem pedig undorító. Nem vagyok se prűd,se régimódi semmi ilyen,csupán nem tudom elképzelni ,hogy egy 15 éves gyerekre, hogy képes rámászni egy 40 éves nő, mikor egy korú gyerekei vannak...
Más ezt ,hogy látja? Persze ott a "büszkeség"... vagy ez csak nézőpont kérdése?
Hozzáteszem engem sosem érdekeltek a sokkal idősebb férfiak,lehet nem vagyok egyedül,bár az is lehet sokkal inkább mint gondolnám. Ki hogy látja a kérdést?
21/L
pasi legyen idősenn 2-4 évvel
nekem ez a tökéletes
idősebb pasi hozzámérne,lehet elhánynám magam
fiatalabb pasi meg még gyerek,nem vagyok pedofil
te gondolkodásmodod a normális,nyugi
22/L
Fúúúúúúú ez egy nagyon kérés. Végérvényben tényleg nézőpont kérdése az egész és a megfelelő felfogás sem hátrány.
Ha két ember szereti egymást akkor nincsenek korbeli különbségek. A szerelem nem korhoz kötött és hogy épp kibe szeret bele azt megint nem magunk döntjük el sajnos.
Tényleg fura hogy egy 40 éves nő mit lát egy 15 éves " gyerekbe " de megnézed a mostani 15 éveseket hát egyes 25 éves pasi elbújhat mögöttük. Ez attól is függ hogy ki hogyan éli a korát attól függetlenűl hogy a nő 40 éves tarthatta magát olyan jól hogy kinézett akár 25 évesnek is sok barátnőm van aki így él. Szerintem ezek a dolgok inkább csak korban eltérőek de nagyon egyébként abszúlt összeillő páros lehetnek.
Fiatal koromban mindig is izgatott a gondolat, hogy egy idősebb nővel veszítsem el és még most is el tudnám fogadni ha egy kicsivel idősebb lenne a párom, de azért a tizen, huszonéves korkülönbségek nekem nem szimpik.
Mondjuk a fő kérdés az egy ilyen kapcsolatnál, hogy mi lesz késöbb, mert egy pár évig biztos tud jól működni a dolog, de amikor az idősebbik fél nagyon el kezd öregedni, akkor kérdés hogy a fiatalabbik vonzónak találja e még. Persze mondják, hogy a szerelem mindent legyőz, de azért csak megfordul a fejében egy idő után, hogy ő tulképp mit is keres egy apja-anyja korabeli egyén mellett ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!