Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátom, elhagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom, elhagyjam?

Figyelt kérdés
Nagyon ingerült hangulatában volt (munkahelyi problémák miatt), iszonyat bunkón viselkedett velem, beszólogatott. Emiatt kapott tőlem pár kis pofont pár beszólása után(nem erőből, éppenhogy hozzáértem az arcához, ilyen poénkodós kapsz egyet ha nem hagysz békén típusú csapkodás volt), erre olyat beleütött a fejembe, hogy csak sajgott utána. Hatalmasat csalódtam benne, bár bocsánatot kért.

2023. máj. 31. 12:55
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
86%
40. Önsorsrontó vagy. egyébként ez egy pszichés állapot, valamiért az emberek szeretnek szenvedni. Viccen kívül mondom. Mintha a kezedet forró vízbe dugnád, és arra várnál hogy amikor már nem bírod, át tegyed a hideg vízbe, és élvezd egy pillanatra a hűs érzést. Ezért a hűs érzésért szenvedsz tovább, mert a forró vízben tartod a kezed az időd 95%-ban. Pont ezért vannak együtt a nők agresszív állatokkal is. A férfiak ezért vannak együtt szexmegvonó nőkkel, akik csak cselédnek használják őket. Ezért maradnak benne rossz házasságokba, párkapcsolatokba. A normalitás nem okoz érzelmi csúcsokat és mélypontokat, a normalitás unalmas.
2023. máj. 31. 18:46
 42/51 anonim ***** válasza:
58%
Ez nem játékos vagy poénos hanem gyerekes és szánalmas, megalázó volt. Felallsz és elmesz ha nem hagy békén.
2023. máj. 31. 19:09
 43/51 anonim ***** válasza:
90%
Én akkor ábrándultam ki belőle,amikor kezet emelt rám az exem.Utána napokig ambivalens érzések kavarogtam bennem vele kapcsolatban.Úgy éreztem,gyűlölöm és szeretem... Ám,ha valamennyi tartás maradt az emberben,győzni fog a harag,düh,keserűség,végül belátja,hogy az egészet csak ő akarta többnek látni,mint holmi játék és manipuláció...
2023. máj. 31. 19:33
 44/51 anonim ***** válasza:
91%
Nem egyértelmű mit kellene tenned?
2023. máj. 31. 20:04
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal
2023. máj. 31. 20:15
 46/51 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd ott, jó hogy kiderült, inkább hamarabb, mint később... bár ha valaki ideges, akkor így provokálni nem nagyon kéne, legalábbis ne legyen rendszeres, mert az csak tovább rontja a helyzetet, ha már amúgy is ideges. Az már más kérdés, hogy csak azért mert ideges, még tudnia kéne kontrollálnia magát és nem beszólogatni, meg bunkón viselkedni... szegényes önfegyelemre vall.
2023. máj. 31. 20:22
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
Aludj ra par hetet
2023. máj. 31. 21:15
 48/51 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell hergelni a másikat. Ha tudod hogy feszült,békén kell hagyni kicsit.

Természetesen ez nem ok arra hogy megüssön..ez undorító cselekvés.

2023. jún. 1. 07:13
 49/51 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem aki dühből csap oda, ha bszogatják, az megbocsáthatóbb, mint aki játékos-megalázó pofonokkal provokál. Az egyik ideggyenge, a másik személyiségileg rohadt. Én jobban bírom az instabil embereket, mint az aljas provokátorokat, akik játéknak akarják beállítani, hogy kicsit pofozgatnak. "feszültségoldás" a nagy fszt. Képzeld már el, ha ő pofozgatna kicsit, hogy kussolj már, vagy lekever egyet. Ha férfi lennél, és a nő kevert volna le egyet, mindenki ellened lenne.

Egyébként mindkettőt el kell kerülni, de az ideggyengének a teste hibás, impulzív, a másiknak a személyisége. Az undorítóbb, előbbi ellen nem tudsz tenni, róla nem tehetsz, (csak nyugtató hat), utóbbiról tehetsz róla, tehetsz ellene.

És ja, le kell lépni, vagy egy darabig tűrni, amíg nem tudsz lelépni, ha szidnak. Nem ilyen kamu szöveget levágni, hogy feszültségoldás céljából pofozgattad. Magadnak is hazudsz.. zavart, hogy mindennek elhord téged, és volt önkontrollod(meg eszed), hogy ne üsd meg, de azért kicsit meg akartad alázni, amiért ilyeneket mond rólad, de úgy tálalni, hogy ne fajuljon el a dolog. Nem jött össze.

Na mindegy.

2023. jún. 1. 17:44
 50/51 anonim ***** válasza:
82%
De miért vagy egy ilyennel? Meg ha már egy idegbeteg barom a legjobb akit össze tudtál szedni, akkor minek pofozgatod játékosan? Nyilván ezzel csak jobban felcseszed az agyát. Hagyd el, de a kérdés alapján te sem vagy egy főnyeremény. Az egyik idegbeteg, a másik ostobán gyerekes.
2023. jún. 1. 22:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!