Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz, hogy a férjem minden költséget felezni akar velem? Igazságos?

Figyelt kérdés

Közel 2 millió forint a keresete, IT szektorban dolgozik! Én 12 órában dolgozom az egészségügyben havi 400.000 ft-ért! Közös gyerekünk is van! Nincs magamra pénzem, mert mindent felez, mindennek a felét oda kell adnom, hónap végére semmim nem marad, persze neki meg gyűlik a pénz a számláján.

Igazságos ez?

tegnap 12:32
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem
tegnap 12:36
 2/42 anonim ***** válasza:
89%

Ha ennyit keresnék egy hónapban, nem hagynám a feleségemet dolgozni, csak ha szeretné!

Hagyd el szerintem, az ilyen sz@rrágók mindig az ilyen türelmes, szelíd nőket találják meg! Feltételezem az vagy, mert már régen dobnod kellett volna!

tegnap 12:37
 3/42 anonim ***** válasza:
80%

Nem igazságos.

Megpróbálnám normálisan megbeszélni a helyzetet, hogy nyilván nekem is lennének igényeim csak sajnos hó végére nem marad rá. Segítsen ezt megoldani.

Ha nem lenne vevő erre akkor felvilágosítanám, hogy az ő pénze az én pénzem is.

tegnap 12:38
 4/42 anonim ***** válasza:
81%
Házasság után vagyonközősséget alkottok, így értelmetlen a felezés. Szerintem a férjed bunkó, kihasznál.
tegnap 12:41
 5/42 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd ott. Perelj ki tölle gyerek tartást azt jól van. Egyedül jobb lesz. 42f
tegnap 12:44
 6/42 anonim ***** válasza:
0%
NE IT-st válassz azt ajánlom.
tegnap 12:45
 7/42 anonim ***** válasza:
93%
A saját számlája is közös...
tegnap 12:50
 8/42 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Hagyd el szerintem is.
tegnap 12:56
 9/42 anonim ***** válasza:
98%
Házasság előtt nem tisztáztátok, hogy hogyan osztjátok meg a költségeket? Most derült ki? Amúgy meg nem felezhet, akkor az ő fizetése is mehet felesbe.
tegnap 13:06
 10/42 anonim ***** válasza:
89%
Nem igazságos ☹️. Próbáld neki elmondani, ahogy van, hogy nem jut magadra pénz. Lehet megérti, ha nem, akkor el kell tőle válni.
tegnap 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!