Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férj és feleség közös megegyezéssel el akar válni, hova kell fordulni, hogyan indítható el, és milyen költségekkel kell számolni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 14:32
1/3 anonim válasza:
30 ezer forint, be kell sétálni a íróságra és kitölteni egy papirt
2/3 anonim válasza:
30 ezer illetékbélyegben.
Mi mindenben megegyeztünk (anyagiak, láthatás, gyerektartás), így semmi más költség nem volt, egyikunknek sem kellett ügyvéd.
3/3 anonim válasza:
Hova fordulni: egyikőtök ír egy keresetet (ő lesz a felperes), hogy itt és ekkor házasságot kötöttetek, gyerek van/nincs, ingó és ingatlan megosztásában megegyeztetek - minta van a neten - és erre kell felnyalni az illetékbélyeget. Csatolni kell a házassági anyakönyvi kivonatot, a gyerekek anyakönyvi kivonatát (én másolatot küldtem és beleírtam, hogy az eredetit bemutatom). Nekem kértek hiánypótlást, kellett papír a keresetünkről, kiírták az első tárgyalást. Ott jegyzőkönyvbe vették, hogy el akarunk válni, megegyeztünk mindenben. A gyerekek miatt lesz még egy forduló, de akkor már szétválasztanak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!