Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, hogy a férjem minden költséget
felezni akar velem? Igazságos?
Figyelt kérdés
Közel 2 millió forint a keresete, IT szektorban dolgozik! Én 12 órában dolgozom az egészségügyben havi 400.000 ft-ért! Közös gyerekünk is van! Nincs magamra pénzem, mert mindent felez, mindennek a felét oda kell adnom, hónap végére semmim nem marad, persze neki meg gyűlik a pénz a számláján.
Jogilag sem, hiszen nincs olyan, hogy gyűjtöget. Minek házasodott akkor? Értem, hogy többször annyit keres, de nem szeret, vagy mi? Nem is nyaraltok együtt, mert neked nem telik rá? Gyerekre így hogy lehet költeni? Ha megjelentek vhol, ő Armaniban, te meg kínaiban?
Elválsz, jobban jársz anyagilag. Meg amilyen lehet ezek után, lehet, máshogy is.
tegnapelőtt 15:31
32/42 anonim válasza:
"házasságban a számlán gyűjtögetett pénz is közösnek számít"
Így van.
Tehát közös számla kell. Nem olyan, hogy a saját számlájára gyűjtöget.
Ha sajnál tőletek bármit vagy felhánytorgatja, amit adott, akkor nagyon nem működik a házasság!
tegnapelőtt 15:42
33/42 anonim válasza:
Remélem minden másban is ilyen nagy híve a felezésnek. Tehát ő viszi oviba a gyereket fele alkalommal, fele házimunka, fele főzés, fele időben otthon marad táppénzen a gyerekkel.
tegnapelőtt 15:45
34/42 anonim válasza:
Nem akarom elhinni, hogy ez nem kitaláciò, már ne is haragudj kérdező. Ki akarna egy ilyen szarr@gò jancsihoz hozzá menni? Ha ennyit keresne a férjem, nekem max csak akkor kéne dolgozzak, ha én akarnék.
tegnapelőtt 17:01
35/42 anonim válasza:
Mindig mondom, hogy a férfiak a legnagyobb golddiggerek. Ez a történet is tökéletes mutatja. Amúgy kérdező, én beadnám a válópert, egy levegőt nem szívnék egy ekkora lúzerrel.
tegnapelőtt 17:24
36/42 anonim válasza:
Jo azert alljatok le, azert ne sullyedjunk mar odaig h a nonek semmit nem kell csinalni csak mer a faszinak van penze
tegnapelőtt 17:35
37/42 anonim válasza:
Azzal védekezik hogy csak pár hónapja mióta munkahelyett váltott azóta van ilyen jó fizetése, és hogy előtte évekig ő is csak 200 ezret tudott félre tenni, mert a 800-ból amit keresett, 600-at kiadtunk. Illetve azzal takarózik hogy én pályakezdő vagyok és járjam végig a ranglétrát, ne akarjak belépni a milliomosok klubjába egyből, hogy amikor annyi idős leszek mint ő nekem is több lesz a fizetésem.
tegnapelőtt 18:01
38/42 anonim válasza:
Szerintem nem igazságos. Szerintem fizetésarányosan kellene a közös költségeket fizetni, azaz 20%-t te és 80%-t ő. Ha már ennyire szarrágó, akkor ez lenne az igazságos.
tegnapelőtt 18:07
39/42 anonim válasza:
És te mégis hogy másznád meg a ranglétrát? :D Gondolom nem agysebész végzettséged van, de kezdőként ápolónő vagy vagy mittomén, az egészségügy nem teljesen így működik. Meg akkor maradjon otthon a gyerekkel most ő két évet, hogy te elkezdhess karriert építeni, szerezni egy jobb diplomát, stb.
De szerintem el kellene válnod simán ettől a hülyétől.
tegnapelőtt 21:11
40/42 anonim válasza:
Célszerű lenne minél előbb ügyvédhez fordulni, mielőtt teljesen kisemmiz téged. Nálunk apukám csinálta ezt. Sokkal többet keresett, mint anyukám, és ő is a magánszámláján több mint 10 millió forintot rakott el magának (ez akkoriban még többnek számított!). A válásuk után jogilag anyukámé lett volna az összeg fele, azonban szegény ahogy ott maradt egyedül több gyerekkel, sem pénze, sem energiája nem volt ahhoz, hogy évekig járjon pereskedni, és nyomozgassa, hogy milyen külföldi bankokba vitte ki apukám a pénzt (mert azt is megtette).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!