Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az új trend ma a pasiknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az új trend ma a pasiknál ha randi végén nem akar tőled semmi komolyat bedobja a felezzük a költségeket ütőkártyát?

Figyelt kérdés
Azéft ez sok nőben összetöri az álomképet bármilyen pasiról.
2024. jan. 10. 14:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom. Nekem nőként az az ütőkártyám, hogyha nem akarom folytatni, kifizetem a saját részem.

Nem tudom mit kell egy kávé árán sírni.

2024. jan. 10. 14:56
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem tör össze semmit. Ha nem akarok folytatást, én magam vetem fel, hogy kifizetem a részem. Így nem tudja senki felhánytorgatni, hogy mennyit költött rám. 😀 Engem meg az az ezres nem vág földhöz.

Csak akkor fogadom el, hogy a férfi fizessen az első randin, ha lesz folytatás és lesz alkalmam visszahívni.

Ilyen esetben inkább örülök, hogy ő mondja ki, az kevésbé kínos.

2024. jan. 10. 14:59
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból felajánlom, hogy fizetem a részem, vagy egy kört ő áll, egyet én. 10-ből 8 pasi elsőre meghív, akkor is, ha nem akar folytatást.
2024. jan. 10. 15:00
 4/33 anonim ***** válasza:
33%

Szóval kvázi azt fájlalod, hogy a pasi, akitőp nem akarsz semmit, nem fizeti a fogyasztásodat? Bocs, ez elég gáz...

A buliban is pofátlanságnak tartom, amikor valaki elfogadja a felkínált italmeghívást, miközben esze ágában nincs leállni a fiúval.

2024. jan. 10. 15:10
 5/33 anonim ***** válasza:
90%
Én ha látom hogy nem lesz folytatása az adott férfivel, én magam ajánlom hogy kifizetem a fogyasztásom.
2024. jan. 10. 15:17
 6/33 anonim ***** válasza:
73%
Soha nem volt még ilyen élményem szerencsére :D Sőt, egyszer egy srác meghívott kajálni, az ilyen 8 ezer valamennyi volt kettőnknek, utána beültünk egy italra, nem tudom, max 3 ezer lehetett kettőnknek, és mondta, hogy örül, hogy megismert, de szerinte nem egymást keressük. Mégis kifizete még azt az italt ezután a mondat után is. A randi egy befektetés, aki elkéri a felét a fogyasztásnak, az egy pö.cs.
2024. jan. 10. 15:21
 7/33 anonim ***** válasza:
13%

6

Ha a randi egy BEFEKTETÉS, akkor folytatás hiányában az a logikus, ha feleznek. Hiszen BEFEKTETÉS, nem? :D

2024. jan. 10. 15:24
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy is ezt csinálom, ha nem akarom többet látni a pasit, felezem a számlát, ha igen, akkor hagyom hogy kifizesse és a következő randit (ha ki nem offol) én állom.
2024. jan. 10. 15:27
 9/33 anonim ***** válasza:
74%

Az a benyomásom, hogy a mai emberek nem tudják mit jelent a "meghívni" ige.

Tisztázzuk: ha meghívsz valakit, akkor azért nem kérsz semmiféle ellensozlgáltatást. Nincs olyan, hogy mivel meghívtál valakit, ezért tőle már elvárhatsz bármit, bármivel is az adósod lenne.

A meghívás pedig a te szuverén döntésed. Akár él vele a másik, akár nem, semmiféle kötelezettséget nem vállal. Hiszen meghívtad, nem pedig adósságba verted!

Ha meg a találka elején nem lett kijelentve, hogy "meghívlak", akkor alap, hogy mindkét fél fizeti a saját dolgát, akár lesz folytatás, akár nem. Szóval tessék már végre felfogni: ha elmész egy kávézóba és fogyasztasz, akkor költséged van. Ez az alap. Ha esetleg valaki kifizeti helyetted, akkor örülj, de az már nem alap, akár randi, akár nem.

2024. jan. 10. 15:39
 10/33 anonim ***** válasza:
19%

9 A legtöbb randielhívás nem úgy hangzik, hogy "meghívlak egy kávéra", hanem úgy hogy "menjünk el kávézni".

Társkeresőn meg főleg nem az történik, hogy az egyik fél random elhívja valahova a másikat, hanem megegyeznem hogy találkoznak.

2024. jan. 10. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!