Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Internetes ismerkedés előtt is volt hogy teljesen átlagos kinézetű pasikat is kukáztak a nők? Vagy ez egy új trend?
Persze hogy volt.
Én meg sms,-randi vonalon,meg chat szobákban ismerkedtem.
Horribilis lett a telefonszámlám tőle:)
Nyilván akkor is sok olyan volt , aki lekoptatott.
De volt kapcsolatom is onnan.
Szerintem hülyeség ,hogy az átlagosakat kukázzak a nők.,ha van normális állások,nem vagy szenvedély beteg simán van esélyed.
Mindig volt, akit kukáztak, csak az arányok borultak. Ha visszagondolok arra, hogy régen milyen párokat láttam vagy megnézem az akkor összejött, most már idősebb korosztályt, akkor kb. mindenki a saját szintjén keresgélt és a saját szintjén adott is bőven esélyt.
Jelenleg általában úgy néz ki, hogy a 100 kilós csajok is a top pasikat húzzák be tinderen és itt is rengetegszer rinyálnak nők, hogy mennyire nem néznek ki jól az átlagos pasik. Az átlag persze, mindig átlag volt, mindkét nemnél, szóval ez igazából egy beismerés.
#4: Szólj már légyszi, ha találsz olyan nőt az oldalon, aki nem ezt mondja! :D Az átlagos srácok meg nem is léteznek, akik panaszkodnak, hogy valahogy nem jön össze nekik szerintetek.
Azt látod, amit látni akarsz. Az, hogy a pasi jobban néz ki, az akkor is átlagos lesz.
Nem, mert az internet előtt egy nő egész életében nem találkozott annyi pasival, mint amennyi a Tinderen 1 nap alatt lájkolja manapság.
Továbbá régen a nők igyekeztek minél előbb megállapodni egy férfi mellett, mert a falu legjobbjait a jobb nők már elcsábították, és ha sokáig vár, akkor nem marad neki senki, vagy csak átlagon aluli.
"Szólj már légyszi, ha találsz olyan nőt az oldalon, aki nem ezt mondja! :"
Nem szólók, mert nincs ilyen, ugyanis nem olyan hülyék, mint ti. Menj már ki az utcára és nézz körül. Az emberek zöme átlagos. Az átlag definíciójából adódóan. És az emberek nagyobb részének van párja. Nyilván a férfiaknak is, különben a nőknek sem lenne.
Igen, és az az átlag, akiket többségében párban látsz. Nőknél és férfiaknál is. Az már csak a te torzított szemüveged, hogy a nőket le, a férfiakat pedig feleflé értékeled.
Tovább jó hisztit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!