Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak 70%a teljesen feleslegesen van az interneten ismerkedési céllal?

Figyelt kérdés
Én is fenn voltam és sok haverom is, valahogy rengeteg a férfi és úgy érzem hogy normális nőt nem lehet találni, aki kinéz is valahogy és értelmes is, túl sok férfi van egy ilyen nőre... persze a kövér csúnya buta nőknél lehet esélyed, de annak mi értelme hogy olyan nővel vagy akihez nem vonzódsz....
2020. júl. 20. 15:40
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
56%
Kb igen. Gyúrd ki magad, műveld ki magad és legyél jómódúbb, aztán gyere majd vissza, amikor már nem is a felső 30, hanem inkább 10-20%-ban vagy.
2020. júl. 20. 15:47
 2/52 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Ebben nincs semmi meglepő, neten csak az ismerkedik, aki élőben nem képes rá.
2020. júl. 20. 16:01
 3/52 anonim ***** válasza:
24%
Nem "vanni" kell az interneten hanem párt keresni. Ez ugyanúgy munkával jár mint a való életben.
2020. júl. 20. 16:40
 4/52 anonim ***** válasza:
90%
Van az 90% is. Brutális verseny van minden élő nőért az interneten, ők nem győznek válogatni, így értelemszerűen minden férfi elvérzik, aki nem tartozik külsőre a top-kategóriás férfiak közé.
2020. júl. 20. 17:06
 5/52 anonim ***** válasza:
33%

Azt ugye vágjátok hogy az ott lévő férfiak 60-70%-a kiesik mert öregek, csak szexet akarnak, furcsák, nem mernek írni, nem akarnak találkozni, stb.

Ha te egy értelmes, felnőtt férfi vagy akkor az ottlévők 70%-nál alapból jobb vagy.

2020. júl. 20. 17:43
 6/52 anonim ***** válasza:
80%
5, egyetlen nő sem fog veled foglalkozni, csak mert értelmes, felnőtt férfi vagy. Vagy nagyon jól nézel ki, vagy nem létezel.
2020. júl. 20. 18:23
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
5: Én évek óta normális képpel normális bemutatkozással, komoly kapcsolatot keresve vagyok fent. Egyetlen egyszer sikerült levelet váltani egy nővel, akivel sajnos nem voltunk egy hullámhosszon. Pl.: Nem volt csak annyi az adatlapján, hogy "Komolyat keresek". Gondoltam megpróbálom oldani kicsit a dolgot, "Mit írnál néhány szóban magadról valakinek, akivel ismerkedni szeretnél?" vagy hasonló lényegű kérdésre ilyen válasz "Ne akarjon megváltoztatni". Na, és ez csak a szellemi színvonal egy kis szelete az ilyen oldalakon.
2020. júl. 20. 18:43
 8/52 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 98%
2020. júl. 20. 19:08
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Aki nagyon jól néz ki, az válogathat a nőkből, a többi meg akár fel is akaszthatja magát. Ez ilyen. Kutyát nem érdekli, hogy te milyen ember vagy, mi a hobbid, mennyire kommunikálsz jól, stb. Csak a külsőd számít.

Annyit pontosítanék, hogy szerintem inkább a felső 15-20%-ba kell tartozni.

2020. júl. 20. 19:34
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
95% uk lathatatlan a nok szemeben neten, eloben tobb esely van egy kicsit.
2020. júl. 20. 19:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!