Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak 70%a teljesen feleslegesen van az interneten ismerkedési céllal?
40 éves kor legtöbb esetben az életed fele
Jó lesz az 30-33 nak is, az ismerőseim, rokonaim (nem a falun élő 80-90 évet megélő nagyszüleim, hanem a városokban élő tehetős-katonatiszt, rendőrtiszt, orvos, stb) java, 45-65 éves kora között majdnem mind meghalt (20 ból kb 16-17).
Elhiszem, hogy nagyon precízen is le lehet valakit írni, de az már igencsak regényes kiadású kis kötet lenne szerintem.
"Fejlődni meg nem mindenki képes, vagy nem is akar, mert azt hiszik, hogy nekik nincs rá szükségük." Hova fejlődni, ha hiba csak a másikban lehet.
Biztosan mindenki defektes ki jobban, ki kevésbé. A nagy elmék általában még jobban mint az átlag, de rengeteg apró defekt van amit el lehet fogadni vagy együtt lehet vele élni.
Ahhoz, hogy valaki magába nézzen idő kell és csönd. Manapság senki nem ér rá semmire. Otthon van filmezik, beszélget a 34km-re lévő ismerősével vagy épp nem tudom valamit csinál. Szerintem az emberek nagy többsége el se gondolkodik semmin, csak teszi azt amit. Ha elvennéd pár embertől a telefonját és a gépét 1 hét alatt meghülyülne, mert annyira nincs hozzászokva, hogy esetleg gondolkodhat is abban az időben ameddig a facebook posztokat lájkolgatja.
Önmagad ismerete nélkül nem csak a kapcsolatod nem lesz boldog, hanem te magad sem. Ha nem tudod mit szeretsz, mit akarsz akkor hova tovább.
Szerintem sokat számít azért. Beszéltem egy sráccal, itthon dolgozott fél talán mint festő. Itthon 1 év alatt napi 10 órával kb 150.000 forintos utazásra és egy monitorra spórolt össze, külföldön pedig ugyan fél év alatt berendezte az albérletét. Illetve itthon mindenki a szívatásra megy rá. Ha megnézed sokszor egyetemen is hiába tudod az anyagot, megvágnak egy rossz mondatért. Vagy ha vállalkozni akarsz akkor ilyen papír, olyan papír külföldön meg csináld csak "megoldjuk" a lényeg hogy akarj törvényes lenni. Bíróságon is nem egy ügy van, ami 2-3-4 éve húzódik anélkül, hogy el lenne ítélve a vádlott.
"Az utolsó soraidban egy bántalmazó kapcsolatot írtál le." Írhattam volna azt is, hogy a csávó hazamegy a munkából és az asszony összeveszik vele hogy nem hozott vizet pedig ő elmondta tegnap hogy kell. Sok embernél kell egy ilyen állóvíz felkavarás.
Az én idővel kapcsolatban azért írtam le azt amit, mert sokan úgy gondolják, hogy ha együtt vagyunk akkor megszűnnek személynek lenni. Ha a srác játszik az Xboxon napi 1 órát a világ nem dől össze, vagy ha a lány csinálja ugyan ezt akkor se, és sokkal rosszabb ha ezt elveszik az embertől mintha hagyják egy kicsit "szórakozni".
37-es
Ha tudnám duplán többszörösen lájkolnám, amit írtál. Végre egy férfi, aki elfogulatlanul képes nyilatkozni és nem anyáz le ez miatt.
A magyar férfiak nem igazán versenyképesek a külföldiekkel szemben, így akinek van rá lehetősége nőként, hogy külföldi férfival összejöjjön nem fog velük kezdeni. Újra kiemelem, hogy ennek nem a pénzhez van köze, egy nő ugyanúgy dolgozik és kereshet jól, tehát nincs rászorulva a férfi pénzére. Amúgy ez is csak itthon van, hogy a férfi legyen csak pénzes mert az kell a nőnek, a nő ne építsen karriert, ne dolgozzon stb. Felvilágosult Nyugat-Európában a nő és férfi egyenrangú, azért itt Kelet-Európában még mindig ez a balkáni hozzáállás van, a nő maradjon a gyerekkel, szüljön a férfi meg építgesse a karrierjét... Egy nyugat-európai férfi elvárja, hogy a nő is kivegye a részét az egzisztencia megteremtésében, sőt gyerekszabadságra is sokszor a férfi megy nem a nő automatikusan.
"Újra kiemelem, hogy ennek nem a pénzhez van köze, egy nő ugyanúgy dolgozik és kereshet jól, tehát nincs rászorulva a férfi pénzére."
Ezzel nincs is baj, de nyilván ha egy ha én német lennék és tegyük fel keresnék egy szlovák/orosz lányt, azért elég könnyen találnék mivel az életszínvonalam jóval magasabb lenne. Emellé külföldi lennék, ami izgalmasabb lenne tehát már 2 nagy plusz pontom is lenne alapból, de ezzel szerintem nincs baj. Kinek a pap kinek a papné.
"Amúgy ez is csak itthon van, hogy a férfi legyen csak pénzes mert az kell a nőnek, a nő ne építsen karriert, ne dolgozzon stb"
Szerintem 100 és 100 videót, vagy megnyilvánulást találsz akárhol ahol szegényebb országokból mint Orosz.o. vagy kelet EU jönnek össze gazdag németekkel, angolokkal, amerikaiakkal akárhogy is néz ki a csávó. Illetve tegyük hozzá, hogy pont NÁLUNK magyaroknál nem jellemző hogy anya otthon van apa dolgozik. Nyugatra sokkal inkább jellemzőbb. Tehát egyik sem itthonra jellemző. Az utolsó pár sorod pedig önmagad igazolása. Igaz én nem ismerek több millió embert Magyarországon, de nagyon kevésről hallottam, hogy az anya főállású anya.
"sőt gyerekszabadságra is sokszor a férfi megy nem a nő automatikusan." Hát nekem a tanárom otthon maradt mert gyereke született és nem ő szülte a gyereket.
Utolsó, igen. Most a Nyugatot, mint felvilágosultat emlegetni most... hát kicsit tényleg vicces.
Hát megérkeztünk. A férfiak mindig találnak valami kifogást/magyarázatot, kisarkítanak mindent, csak épp a témáról nem esik szó, ami pedig a férfiak hozzáállása a kapcsolathoz, a nőkhöz, itt és külföldön.
Feldühödött vandáltömegek és társaik....
Tükör, kedveseim, tükör. Nézzetek bele!
"csak épp a témáról nem esik szó"
Szerintem én pont arról írtam amiről te. Ha gondolod összeválogatom hogy segítsek neked.
"Újra kiemelem, hogy ennek nem a pénzhez van köze"
"szegényebb országokból mint Orosz.o. vagy kelet EU jönnek össze gazdag németekkel, angolokkal, amerikaiakkal akárhogy is néz ki a csávó"
Az hogy ez kisebbség, vagy többség nem tudom, de tény hogy van ilyen bőven.
"a nő maradjon a gyerekkel, szüljön a férfi meg építgesse a karrierjét..."
"nekem a tanárom otthon maradt mert gyereke született és nem ő szülte a gyereket."
"nyugat-európai férfi elvárja, hogy a nő is kivegye a részét az egzisztencia megteremtésében"
"NÁLUNK magyaroknál nem jellemző hogy anya otthon van apa dolgozik. Nyugatra sokkal inkább jellemzőbb."
Ezen sorok nem tudom miről szólnak ha nem a témáról.
"Amúgy ez is csak itthon van, hogy a férfi legyen csak pénzes mert az kell a nőnek"
Ha gondolod keresek neked olyan videót ahol egy nő magyarázza, hogy a pasi legyen jóképű és gazdag, de ne túl gazdag mert ha elválnak akkor abból a nő nem kap semmit, szóval inkább csak egy nagyon tehetős, de nem miliárdos embert keressen így válásnál ő is tud részesülni a vagyonból. Ezt pedig egy NŐ ecseteli kb 10. percig aki a felvilágosult nyugaton (USA) él.
Legyen külföldi barátod, a kutyát nem érdekli csak hülyeségeket ne beszélj. Én bőven kiegyezek azzal, ha neked a svédek a zsánereid, vagy épp Hans, vagy ha olyat állítasz ami igaz mégpedig hogy a magyarok többsége elhízott vagy részeges (bár ez mindkét oldalra igaz), de olyat mondani aminek a valósághoz köze sincs azért és még rávágni, hogy ez kitérés... Csak és kizárólag arra válaszoltam amit írtál, nem többre.
"Feldühödött vandáltömegek és társaik...."
"Tükör, kedveseim, tükör. Nézzetek bele!"
Magyarországon a legutóbbi komoly zavargás majd 15 éve volt, és az is azért mert a "választott vezető" olyan hülye volt, hogy elismerte, hogy lószart nem csinálnak, nem valami szedett-vedett indokkal kezdődött és nem is öltünk meg ártatlanokat.
Milyen tükörbe nézzünk?
A "Feldühödött vandáltömegek és társaik...." szöveget idéztem egy előbbi hozzászólótól, elnézést, nem raktam idézőjelbe, mert naivan azt gondoltam, hogy ez érthető, de úgy látszik, nem.
A tükörben meg kellene látnod, hogy te, mint magyar férfi összehasonlíthatatlanul le vagy maradva a nyugati férfiak mentalitásához képest, ami a nőkhöz való hozzáállást illeti, nem mindenki, nyilván, de a nagy többség siralmas. És sok nő is sajnos...
Hogy ki marad otthon gyeden, gyesen a gyerekkel, teljesen semleges az internetes társkeresés szempontjából, ami a kérdés, egyébként, szóval kár is rugózni ezen.
Mert láttál 1-2-10 videót, amit szinte minden hozzászólásodban elmondasz, az még nem jelenti, hogy ez az általános.
Kb 28 évesen, tapasztalat hiányában csak okoskodásnak tűnik minden mondatod.
Az elején idézőjelbe tettél valamit, gondolom egy előbbi kommentre válaszolva. Annak a kommentnek a kontextusában a feldühödött vandál tömeg mint a felvilágosult nyugat jelenik meg manapság a BLM mozgalom alatt és ez kizárólag a felvilágosult nyugat terméke.
Amikor ezzel a szöveggel mint feldühödött vandáltömeg és alányomsz egy olyat, hogy nézzetek magatokba azzal arra célzol, hogy MI EU és főképp civilizálatlan kelet is ugyan olyan agresszívak vagyunk és felénk is hasonló dolgok történnek függetlenül attól hogy M.o.-n mint írtam az utolsó komolyabb zavargás több mint 10 éve volt.
Én elhiszem, hogy elvagyok maradva, de olyan dolgokat sorolsz fel amik igazából jellemzőek a magyarokra is. Itthon is dolgozik a feleség, itthon is lehet karriere és itthon is beleteheti a részét a sárga csekkekbe. Nem is tud otthon maradni mert az ura az átlagon felüli 200.000 ezerből nem tud eltartani 4 embert és ha van a hitelt fizetni...
"a nő maradjon a gyerekkel, szüljön a férfi meg építgesse a karrierjét..."
"Hogy ki marad otthon...teljesen semleges az internetes társkeresés szempontjából" Nem akarok veled úgy beszélni mint egy gyerekkel, de ezt is csak TE hoztad fel nem én... Te mondtad hogy nem mehet dolgozni a nő Magyarországon és te mondtad hogy gyerekkel nem marad itthon férfi. Tehát bármi amit mondasz és hiteltelenné válik az nem lényeges vagy mi?
"az még nem jelenti, hogy ez az általános."
Én ki is jelentettem, hogy nem tudom hogy ez kisebbségben vagy többségben történik, de jelentős mértékben van hiszen nem kell nagyítóval keresni, tehát én ebben nem tudom mit kötöttél bele. Ha tudsz angolul akár videóba, akár online cikkekben bőven lehet olvasni mindenféle tapasztalatot. Nem itt gyik-en hanem különböző fórumokon, legyen az youtube vagy akár reddit. Ezeken a platformokon nem 1-2 ember fordul meg és szemezgethetsz.
,,És" való igaz, elhiszem, hogy rengeteg pasi egy bunkó f.sz, de a nő választ. Nektek kell jól választani ha a lehetőség adott, és biztos vagyok benne hogy 100 emberből 100 nem paraszt. Ha 98 az akkor is 2 ember ott van és ha azt a kettőt választjátok nem lesz ilyen probléma. Ez pedig mind itthon, mind külföldön lévő emberekre igaz.
Utolsó bekezdésed pedig köszönöm. Szerintem azért vagyunk emberek, mert mások által szerzett tapasztalatok megosztásával sokkal gyorsabban és eredményesebben tudunk fejlődni mintha magunknak kéne mindent kitalálni. Ez a tudás és a tudomány nagy előnye.
Nem szükséges mindent megtapasztalni, hogy tudd értékelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!