Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak 70%a teljesen feleslegesen van az interneten ismerkedési céllal?
Utolsó
Persze mindkettő félt érdekli a külső, de egy ne legyen elhízva vagy legyen kockás has szint között azért elég nagy a befektetett munka közötti különbség. Előbbit inkább nőktől, utóbbit inkább pasiktól hallani.
Elvárni meg bármi el lehet, de attól többet ne várjon el mint amit ő fel tud mutatni.
13-as. Egyetértünk!
Ahogy megfigyeltem mindkét nem eléggé el van hízva. Tisztelet a kivételnek.
"Azt azért tegyétek hozzá, hogy a férfiakat is érdekli a nő külseje, miért kell kiakadni, hogy fordítva is így van?"
Egy átlagos külsejű nő tökéletesen megfelel a férfiak döntő többségének. A nők meg a legeslegesjobban kinéző férfiakon marakodnak az interneten, miközben tökéletes ívben tesznek az összes többi férfire. Ez a különbség.
12-es vagyok.
De milyen nők ezek? Milyen színvonalat képviselnek, ha az számít nekik, hogy a legeslegjobban kinéző pasi legyen az övék? A személyiség smafu?
Úgy tűnik, eléggé általánosítasz, ez valamilyen korosztálynak a jellemzője?
Tinderen én például a nők 85%-át balra húzom.
Borozós kép
tengerpartos kép
emojis leírás
leírás hiánya
"not like other girls"
"elvárom hogy a férfi írjon"
500 istagram kép
Túlzott smink használat
Ezek mind mind kizáró okok voltak nálam. Mégis rátaláltam a barátnőmre aki egy csodálatos lány. Pedig átlagos külsejű szakmunkás vagyok, szóval semmi kockás has vagy ilyesmi...
A férfiak a nők jelentős részét vonzónak tartják.
A nők a férfiak csak egy alacsony hányadát találják vonzónak.
Ez a különbség, innen jön az eltérés.
Azért általánosítunk, MERT EZ AZ ÁLTALÁNOS.
Hozzáteszem, nincs emögött indulat, pusztán ismertetjük a valóságnak megfelelő tényeket.
A másik: a nők több ezer férfiról is döntenek a társkeresőkön. 1000-ből, mondjuk 200 tetszik.
De adja magát a kérdés:
Miért kell ENNYIRE SOK férfit lecsekkolni?!
Ha már 20-at jelölt, hogy tetszik, nem őket kellene inkább megismerni? Miért nem elég 10/20/50/100 stb "match".
Miért kell még újabb százakat tanulmányozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!