Szerintetek is teljesen el lehetetlenítik a férfiak az internetes ismerkedést?
Férfiként mondom: szerintem is irtó gáz. A legtöbb férfi baromira el sem olvassa, hogy mit írsz bemutatkozásként, egyszerűen ha már megütöd a "szódával elmegy" kategóriát kép alapján, megy a sablonos 'szerelmes levél' (ami mentalitástól függően jobb esetben 1 bemutatkozás, rosszabb esetben bunkózás/nyalizás, legrosszabb esetben meg romantikus nyáladzás).
Teljesen igazat adok, de talán nem minden portál ilyen.
29/F
"200 emberrel nem tudsz kapcsolatot tartani,"
Akkor tarts egyel...
Hát, én nem értem, hogy miért baj az, ha "sablonos" az első levél! Ennek csak az lenne a célja, hogy felvegye a kiszemelttel a kapcsolatot. Emiatt nem lenne szabad rögtön elítélni valakit. Ha esetleg "nyálas, romantikus", hát ezzel sem értem, hogy mi a baj, ez ízlés kérdése mindkét oldalról nézve. Bár ez még ráérne később is szerintem, ha sikerül elkezdeni az ismerkedést. Ugyan honnan lehet azt tudni, hogy kinek milyen stílus a megfelelő? Hacsak le nem írta a bemutatkozásban. Azt elismerem, hogy valóban nagy hiba nem elolvasni a bemutatkozást.
De ha pl. feltűnően bunkó, durva dolgokat ír valaki, akkor persze el lehet ítélni rögtön, és válaszolni sem kell rá.
Istenem, hogy én mennyire irigylem a nőket ebből a szempontból! Mivel nekem is az a fő gondom, hogy nem válaszolnak, szinte el sem tudom képzelni, hogy milyen lenne az, ha nekem kellene sok levélből válogatni! Bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom, vidáman szelektálnék én nemhogy 200-ból, de akár még 1000-ből is!
A másik dolog meg az, hogy nekik könnyű azért is, mert általában nem nekik kell levelet írni, megfogalmazni. Nyugodtan aktivizálhatják magukat ők is, és írjanak leveleket! Tisztelet persze a kivételeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!