Szerintetek nagy hiba későbbre halasztani az ismerkedést?
A következő években meglehetősen elfoglalt leszek az egyetemi tanulmányaim miatt, és kb. 24-25 éves korban kezdenék el ismerkedni. Szerintetek bölcs dolog a tanulást előtérbe helyezni és emiatt évekkel elhalasztani az ismerkedést? Ki hogy van vele? Sokan nem hagynak azzal, hogy miért nem szerzek már barátnőt, de nekem mindig a tanulás volt az első és a karrier építése.
22/F
Dehogy hiba,hidd el.
Előbb tanulj higgy egy öreg rókának :D
Én eleinte elcsesztem mert nem ment,de ma mbepótolok mindent kamatostúl a tanulásban :D
Ráérsz csajozni,sok idő,energia,ideg.Ne erőltesd inkább a jövőd,nekem van egy két ismim akik szintén így csinálták és lám nem írom le mennyit keresnek mert rosszul lesztek.
Nem attól sokkal többet mint gondoltok :D
Aki csesztett azt küld el a ...szba,neki ennyi az élete,hogy van egy átlagos csaja,eléldegél keres max nettó 2kilót és kész.
Majd te amikor a Porschéban ülve melletted a bombázó éppen készül pipázni akkor majd néznek,hogy hát hoppá,majd akkor meg te csesztesd őket. ;)
26Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!