Számotokra az alkohol könnyebbé teszi az ismerkedést? El tudsz lazulni alkohol nélkül is? Jól tudod érezni magad józanon is egy buliban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 20:41
1/7 anonim válasza:
Persze hogy könnyebb,te csaj vagy?
2/7 anonim válasza:
Én jobban szeretek józan maradni, max egy whiskey-t iszogatok. De jobban tudok gondolkozni, nem baromságokat beszélni meg ilyesmik.
3/7 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok ;)
2013. júl. 12. 20:44
4/7 anonim válasza:
Nekem könnyebben megy az ismerkedés, de at tény, hogy nem szabad túlzásba vinni a dolgot...
5/7 anonim válasza:
ha iszok, se sokat és mégis mindig jól érzem magam
6/7 LeftBehind válasza:
Nem mondanám,hogy segít az ismerkedésbe,inkább eltereli a gondolataimat kb mindenről ami zavar. Szóval ha be vagyok nyomva akkor könnyebben kezelem,hogy ha körülöttem smárolnak,ölelkeznek stb. Persze ettől még ugyanott tartok,de legalább nem gondolok rá.
7/7 anonim válasza:
Túl sokat valóban nem szabad inni buliban. Nem igazán meredezünk akkor az a helyzet. Én egyszer már kerültem emiatt kínos helyzetbe. De igen, sokkal könnyebbé teszi. Gátlástalanabb az ember tőle. Nekem pl. jobban forog az agyam tőle. Részegen olyan csajokkal smárolok akik józan állapotomban észre sem vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!