Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi ez a kikötés sok nő részérő...

Mi ez a kikötés sok nő részéről, h neten nem ismerkednek? Nem azért van ezen technológia h könnyítse az ismerkedést?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
túl sok átverés van ahhoz hogy megérje neten ismerkedni látsz egy képed hozzá egy leírást van egy beszélgetés de valójában nem tudhatod kivel is beszélsz ésh mennyire is őszinte
2013. jún. 26. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Én azért nem ismerkedek neten,mert személytelen.Próbáltam,néhány levél után skypera invitáltam vieokonferencia beszélgetésre,de úgy se volt jó.
2013. jún. 26. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér el addig a gondolkodásuk, hogy belássák, ugyanazokkal az emberekkel ismerkedhetnek neten, mint a valóságban. Sőt, szerintem ez még praktikusabb is. A valóságban odamész valakihez, beszélsz vele pár percet, és elhívod randira. Neten sokkal több lehetőséged van vele beszélni, megismerni, és majd ez alapján eldönteni, érdekes-e rááldozni a randit.
2013. jún. 26. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg RL is vannak bőven barátaik.
2013. jún. 26. 14:47
 5/9 Zakathol ***** válasza:
100%
#1: Skype, videóbeszélgetés, de ha megkérded, hogy rakjon fel egy fotót amin egy papírlapot tart az arca mellett amin egy általad kitalált karaktersorozat van filctollal felírva, akkor is meg lehet bizonyosodni róla, hogy ő van a képen. Ez csak kifogás.
2013. jún. 26. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fontos az első benyomás. A férfi kisugárzása, a stílusa a tekintete a modora az öltözködése stb. Ha ez nem jön be akkor nem fogok foglalkozni vele a továbbiakban. Neten ez nekem nem jön át egy fotóról meg arról, hogy miket irkál. Nekem ez a netes ismerkedés tényleg nem megy.

22/l

2013. jún. 26. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs problémám a netes ismerkedéssel, az egyetlen problémám, hogy nem hallom az illető hangját. De az első találkozón általában ez is megoldódik.
2013. jún. 26. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért nem hallod a hangját? Mikrofon + hangfal.
2013. jún. 26. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem ezzel nincs bajom

előbb úgyis elég ha ír, a szöveg alapján sokat le lehet szűrni emberek tulajdonságáról, nem igen tévedek, N

2013. jún. 26. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!