Mi ez a kikötés sok nő részéről, h neten nem ismerkednek? Nem azért van ezen technológia h könnyítse az ismerkedést?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 14:38
1/9 anonim válasza:
túl sok átverés van ahhoz hogy megérje neten ismerkedni látsz egy képed hozzá egy leírást van egy beszélgetés de valójában nem tudhatod kivel is beszélsz ésh mennyire is őszinte
2/9 anonim válasza:
Én azért nem ismerkedek neten,mert személytelen.Próbáltam,néhány levél után skypera invitáltam vieokonferencia beszélgetésre,de úgy se volt jó.
3/9 anonim válasza:
Nem ér el addig a gondolkodásuk, hogy belássák, ugyanazokkal az emberekkel ismerkedhetnek neten, mint a valóságban. Sőt, szerintem ez még praktikusabb is. A valóságban odamész valakihez, beszélsz vele pár percet, és elhívod randira. Neten sokkal több lehetőséged van vele beszélni, megismerni, és majd ez alapján eldönteni, érdekes-e rááldozni a randit.
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg RL is vannak bőven barátaik.
5/9 Zakathol válasza:
#1: Skype, videóbeszélgetés, de ha megkérded, hogy rakjon fel egy fotót amin egy papírlapot tart az arca mellett amin egy általad kitalált karaktersorozat van filctollal felírva, akkor is meg lehet bizonyosodni róla, hogy ő van a képen. Ez csak kifogás.
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos az első benyomás. A férfi kisugárzása, a stílusa a tekintete a modora az öltözködése stb. Ha ez nem jön be akkor nem fogok foglalkozni vele a továbbiakban. Neten ez nekem nem jön át egy fotóról meg arról, hogy miket irkál. Nekem ez a netes ismerkedés tényleg nem megy.
22/l
7/9 anonim válasza:
Nekem nincs problémám a netes ismerkedéssel, az egyetlen problémám, hogy nem hallom az illető hangját. De az első találkozón általában ez is megoldódik.
8/9 anonim válasza:
Miért nem hallod a hangját? Mikrofon + hangfal.
9/9 anonim válasza:
nekem ezzel nincs bajom
előbb úgyis elég ha ír, a szöveg alapján sokat le lehet szűrni emberek tulajdonságáról, nem igen tévedek, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!