Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Internetes ismerkedés előtt is volt hogy teljesen átlagos kinézetű pasikat is kukáztak a nők? Vagy ez egy új trend?
"Nem, mert az internet előtt egy nő egész életében nem találkozott annyi pasival, mint amennyi a Tinderen 1 nap alatt lájkolja manapság."
Egy férfi életében nem találkozott annyi nővel, amennyit ma egy nap alatt végig lájkol. Tudod, ez küölcsönös dolog ám, te nagyon sötét.
"az emberek nagyobb részének van párja"
ezt alá tudnád támasztani statisztikákkal?
#10: Igen, bizonyára annnnyira értelmes vagy, hogy még a szövegem sem voltál képes felfogni, de mindent jól látsz. Hol írtam olyat, hogy ne lennének átlagos srácok párban? Sehol. Meg ne tűnjön fel ilyenkor a rinya, hogy mindenhol átlagos párokat látni, bezzeg, amikor itt egy nő keres párt, akkor mindjárt ellehet szidni a férfiakat, hogy társkeresőn milyen rondák, mennyire igénytelenek és egyebek.
Van egy átlagos férfi réteg, aki nem talál a szintjén lévő párt. Ti ezt próbáljátok nemlétezőnek beállítani.
És nem, az itteni átlag női réteg pont nem az értelmi szintjéről híres. Rengeteg régebbi női felhasználó is elmenekült a mostaniak miatt.
Neked is további jó hisztit, szövegértelmezési problémát, vádaskodást és egyebeket!
"Van egy átlagos férfi réteg, aki nem talál a szintjén lévő párt. "
Nők is vannak. Az értelmi szintről inkább ne beszélj, mert amennyi ostobaságot itt összehordtok, az ijesztő.
#14: Nem, nem jellemző az a női réteg, amiről beszélsz. Pont erről lett ám írva, de láthatóan képtelen vagy normálisan értelmezni egy szöveget. Az általad említett női réteg NEM saját szintjén lévő párt nem talál, hanem a sajátjánál jobb pasit nem talál. Nagy különbség.
Mondj kérlek egy ostobaságot, amit személy szerint én összehordtam. Csak, mert minden, amit itt valaha leírtam olyan dolog, amivel a való életből ismert nők minimum 95%-a egyetértett velem. (Mondjuk, oké, a valóságban nem betegesen frusztrált nőket látni többnyire, mint itt. Nekik a szövegértelmezéssel sincs problémájuk. Ja és a való életben ismert nők valahogy nem úgy néznek ki, hogy az értelmi szintjük valahol ott mozog, hogy mindig a férfiak a rosszak és a nők az áldozatok, hanem normálisan vállalják, hogy bennük is vannak negatív dolgok. Ezt itt még SOHA nem láttam. Itt mindig a nő az áldozat, a férfi meg gonosz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!