Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az Internetes ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Internetes ismerkedés előtt is volt hogy teljesen átlagos kinézetű pasikat is kukáztak a nők? Vagy ez egy új trend?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

"Nem, mert az internet előtt egy nő egész életében nem találkozott annyi pasival, mint amennyi a Tinderen 1 nap alatt lájkolja manapság."

Egy férfi életében nem találkozott annyi nővel, amennyit ma egy nap alatt végig lájkol. Tudod, ez küölcsönös dolog ám, te nagyon sötét.

2022. máj. 7. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"az emberek nagyobb részének van párja"

ezt alá tudnád támasztani statisztikákkal?

2022. máj. 7. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

#10: Igen, bizonyára annnnyira értelmes vagy, hogy még a szövegem sem voltál képes felfogni, de mindent jól látsz. Hol írtam olyat, hogy ne lennének átlagos srácok párban? Sehol. Meg ne tűnjön fel ilyenkor a rinya, hogy mindenhol átlagos párokat látni, bezzeg, amikor itt egy nő keres párt, akkor mindjárt ellehet szidni a férfiakat, hogy társkeresőn milyen rondák, mennyire igénytelenek és egyebek.

Van egy átlagos férfi réteg, aki nem talál a szintjén lévő párt. Ti ezt próbáljátok nemlétezőnek beállítani.

És nem, az itteni átlag női réteg pont nem az értelmi szintjéről híres. Rengeteg régebbi női felhasználó is elmenekült a mostaniak miatt.

Neked is további jó hisztit, szövegértelmezési problémát, vádaskodást és egyebeket!

2022. máj. 7. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

"Van egy átlagos férfi réteg, aki nem talál a szintjén lévő párt. "

Nők is vannak. Az értelmi szintről inkább ne beszélj, mert amennyi ostobaságot itt összehordtok, az ijesztő.

2022. máj. 7. 12:46
 15/15 anonim ***** válasza:
23%

#14: Nem, nem jellemző az a női réteg, amiről beszélsz. Pont erről lett ám írva, de láthatóan képtelen vagy normálisan értelmezni egy szöveget. Az általad említett női réteg NEM saját szintjén lévő párt nem talál, hanem a sajátjánál jobb pasit nem talál. Nagy különbség.

Mondj kérlek egy ostobaságot, amit személy szerint én összehordtam. Csak, mert minden, amit itt valaha leírtam olyan dolog, amivel a való életből ismert nők minimum 95%-a egyetértett velem. (Mondjuk, oké, a valóságban nem betegesen frusztrált nőket látni többnyire, mint itt. Nekik a szövegértelmezéssel sincs problémájuk. Ja és a való életben ismert nők valahogy nem úgy néznek ki, hogy az értelmi szintjük valahol ott mozog, hogy mindig a férfiak a rosszak és a nők az áldozatok, hanem normálisan vállalják, hogy bennük is vannak negatív dolgok. Ezt itt még SOHA nem láttam. Itt mindig a nő az áldozat, a férfi meg gonosz.)

2022. máj. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!