Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban ha egy lány internetes ismerkedés során megtudja a 28 éves srácról, hogy még nem volt barátnője, onnantól teljesen értéktelenné válik a szemében?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 16:42
1/12 anonim válasza:
Van 500 ilyen kérdés az elmúlt héten ,hagyd már rá keresd vissza.
3/12 anonim válasza:
Nyilván én is úgy kezdeném 28 éves szűzként az ismerkedést, hogy Szia, 28 éves szűz vagyok, kúrunk?
4/12 anonim válasza:
Miért kell ezt közölni? Engem az ismerkedés kezdeti szakaszában szinte sosem kérdez egy lány sem a korábbi kapcsolataimról. De ha ennyire zavar, mi lenne, ha azt mondanád, hogy nem volt még komoly kapcsolatod? Ezzel nem hazudsz, és vszleg úgy érti majd, hogy eddig lazák voltak.
5/12 anonim válasza:
Gondolod, hogy ez a régi világban a net előtt nem így volt? Akkor még inkább így volt, mert 28 évesen már a többség erősen házasodó félben volt, és te meg még ott álltál volna 0 tapasztalattal.
Sőt, akkoriban még nagyobb szívás volt, mert sokkal szűkebb ismeretségi körből kerültek ki a párok, így nyilván mindenki tudta volna, hogy még érintetlen fiúka vagy
6/12 anonim válasza:
Ha valaki, 28 éves koráig szűz maradt, annak komoly mentális és/vagy fizikális oka van. Kinek kell hibás egyed?
7/12 anonim válasza:
Ha szóba kerül mindenképpen hazudj róla. Az a legtisztább. Úgyse fogják tolerálni az ilyesmit és defektesnek fognak tartani. Fizikailag meg senki sem mondja meg rólad.
Nézz utána hogyan vélekednek a szűz férfiakról itt a nők a gyakorikérdéseken. Hát nem túl fényesen...
8/12 anonim válasza:
Igazad van 6-os, ha valakinek éppen nem úgy jönnek össze a dolgok fiatalabb korában, azt még bélyegezzük is meg, mert nyilván nem elég teher meg szorongás ez már neki alapból, még erősítsük is benne, hogy ő egy defektes sz*r, és nem is érdemel szeretetet!
9/12 anonim válasza:
#8-as - pedig 6-nak igaza van csak kicsit nyers volt. Én 40 fölött vagyok és sose volt senkim. Okkal. Nincsenek véletlenek. Jó nők is szoktak kezdeményezni. Csak nem a rondáknál :). Természetes kiválasztódás.
10/12 anonim válasza:
Neked már lefőtt a kávé. El vagy késve! Keress egy hobbit! Nőnek nem fogsz így kelleni 0 tapasztalattal - ennyi idősen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!