Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az új trend ma a pasiknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az új trend ma a pasiknál ha randi végén nem akar tőled semmi komolyat bedobja a felezzük a költségeket ütőkártyát?

Figyelt kérdés
Azéft ez sok nőben összetöri az álomképet bármilyen pasiról.
2024. jan. 10. 14:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz is tudni kell azért vmit
2024. jan. 10. 17:48
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
21. Felallitani tudom olyan 13-15 kör italig, ugy hogy ez nem okozna gondot.
2024. jan. 10. 17:56
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
Ugy értettem ha vki nem vonzo az egy taccs részeg nőnek se lesz vonzó..
2024. jan. 10. 18:02
 24/33 anonim ***** válasza:
61%
23. Nem kell le reszegedni. En se teszem.
2024. jan. 10. 18:10
 25/33 anonim ***** válasza:
76%
17, pont azért nem akartam leírni, mert a magadfajta férgek ilyenkor jönnek segget nyalni.
2024. jan. 10. 18:25
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

24.

22rr valaszolzam, ő 13-15 kör italrol irt. ennyitol kidőlne egy nő. De akkor se adná be a derekát egy nő🤣

2024. jan. 10. 18:28
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

25, nyalja a seggedet az, akinek 8 anyja van:D

Mindössze arról van szó, hogy itt állunk 2024-ben, a feminizmus eeelvileg vagy fél évszazada dübörög és láthatóan még mindig ott tart az emberek nagyrésze, hogy a férfinak az a dóga hogy fizessön, miközben pontosan ugyanannyit tud, vagy gyakran még kevesebbet, mint a nő.

Én ha társat keresek, nem csicskákat keresek. Nem tudom elképzelni, hogy egy velem egyenrangú társ ki legyen szolgáltatva vagy függjön tőlem. Márpedig egy flenőtt és önálló ember pénzügyileg is önálló. A másik meghívása pedig - mint azt a válaszokból láthatjuk is - függő helyzetet generál. Mert én hiába tudom azt, hogy az, hgoy valakit meghívok az a másikat nem kötelez semmire, láthatóan az emberek többsége vagy adósnak érzi a másikat, vagy akár saját magát érzi adósnak, ha őt hívják meg, mondván mégiscsak meghívott, legközelebb vissza kell hívnom.

Egy független önálló nő (és férfi is, cska most itt a nő téma) pont úgy alapnak veszi, hogy a saját fogyasztását maga fizeti, mint ahogy azt is, hogy a tetteiért és a szavaiért felelősséget vállal.

2024. jan. 10. 18:35
 28/33 anonim ***** válasza:
26. Annyit en iszok de nyilvan nem froccsbol.
2024. jan. 10. 18:44
 29/33 anonim ***** válasza:
44%

27, ebben egyetértek.

Nekem az tetszik, hogy első randin saját, aztán ha lesz több, oda-vissza meghívjuk egymást.

Viszont ez egy nehéz "szűrő", mert nem tudhatom, a másik azért megy bele szó nélkül, hogy felnőttként fizessem a saját fogyasztásom, mert normális és tiszteli, hogy nekem ez így esik jól, vagy smucig, aki párkapcsolatban egy KitKatet is sajnálni fog tőlem.

De aki húzza erre a száját férfiként, annak valószínűleg 1) a pénzen kívül nem sok jó tulajdonsága van, 2) a pénz nála hatalom, és nem tetszik neki, hogy ettől megfosztják.

Ugyan gyereket nem akarok, de beteg lehetek, és ezek a férfiak azok, akikből előjön a zsarnok, ha kiesek a munkából.

Nem tudom, lehet, valami el van bennem cseszve, de amíg nem tudom, hogy ismerkedünk-e, addig nekem nagyon kényelmetlen, ha fizetnek nekem akármit. Konkrétan úgy érzem tőle magam, mint egy hülyegyerek. Amikor már tudom, hogy ez oda-vissza fog menni - mint a barátaimmal -, akkor már nem zavar.

2024. jan. 10. 18:50
 30/33 anonim ***** válasza:
25%

29, jah, értelek.

És hát igen, én is megkapom itt, hogy smucig vagyok amiért egy kávé ára sem fér bele. Pedig ha túljutunk egy bizonyos ponton, felőlem aztán annyit költ a pénzemből amennyit akar, különösebben nem érdekel, ez csak pénz.

De amíg nem beszélhetünk közösségről, addig két önálló entitás vagyunk, viselkedjünk is hát úgy.

De összességében ez jó szűrő. Ha smucignak tart, hát tartson annak, akkor nem illünk össze oszt annyi.

2024. jan. 10. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!