Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az új trend a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új trend a férfiak körében?

Figyelt kérdés

7 évig voltam házas egy amerikai férfival.

Elváltunk, hazajöttem, ennek 2 éve.

Azóta próbálok ismerkedni Budapesten, de a tapasztalat siralmas.

Volt olyan 35 éves diplomás, amúgy jó egzisztenciájú férfi, aki elvitt egy olasz étterembe, csinált egy 16 ezer forintos számlát magának majd közölte, hogy otthon hagyta a pénztárcáját, fizessek én.

Volt, aki randi címén sétálni akart a Citadellán .. mivel én napi 10 órát állok (munka) mondtam, hogy üljünk be egy étterembe (középkategóriás nincs pincér, se borravaló, teljesen normális étkezde).

Én fogyasztottam egy tésztát, italt ő pedig egy kis pohár vízet és közölte KÜLÖN fizetünk! .. -- de konkrétan ilyen hangszínben.

Volt, aki utólag írt fizessem ki az elfogyasztott aperol árát (1600 forint) amire meghívott, mert nem lett folytatás.....

Volt, aki randi címén elvitt autót mosatni és kérte fizessem ki a mosatást, mert végülis miattam mosatta le a kocsit. 38 éves a férfi, szintén diplomás, tanult!

És sorolhatnám....

Ne mondjátok, hogy kifogtam őket, mert 10-ből 9 ilyen.

Mi történik a férfi társadalommal ma Magyarországon ?????

2019. szept. 4. 23:21
1 2 3
 1/29 Lazy Lover ***** válasza:
43%
Jò kis troll kèrdès :D
2019. szept. 4. 23:22
 2/29 A kérdező kommentje:

Nem troll....

a tapasztalatom, erdekelne mi az oka ennek.... ???

2019. szept. 4. 23:23
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
Hát... Nem akarom azt írni, hogy veled van a baj, de én még soha az életemben nem találkoztam ilyen suttyókkal. Még a sétálós randit félig megértem, ő ingyenes programot javasolt, nem akart fizetni. Ott inkább csak a hangnemmel volt a baj. De a többi? Remélem ez kamu kérdés, mert ha nem, akkor sajnálom nagyon.
2019. szept. 4. 23:30
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Kár volt elmondanod nekik, hogy Amerikából jöttél.
2019. szept. 4. 23:33
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Te vagy troll vagy valami igen igénytelen ízléssel rendelkező buta nő aki a legalja "férfiakat" válogatja össze magának randira. Érdekes módon nekem egyetlen egy férfi ismerősöm/barátom/munkatársam nem csinál hasonlókat.
2019. szept. 4. 23:35
 6/29 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, de ezeket nem hiszem el.
2019. szept. 4. 23:43
 7/29 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy igénytelen kérdező, normális férfiakkal kellene ismerkedni.
2019. szept. 4. 23:50
 8/29 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, sok ilyen gyökér van. A diploma sem garancia semmire, csak elszoktàl tőlük, külföldön talàn màs a helyzet. De azért szerencsére tapàlni normàlis férfit, csak ritka:)
2019. szept. 5. 00:00
 9/29 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként a helyedben nem fizettem volna ki màs kajàlàsàt ilyen olcsó szar duma utàn, hogy " otthon hagyta a pénztàrcàjàt".
2019. szept. 5. 00:03
 10/29 anonim ***** válasza:
69%

Ezt konkrétan nem hiszem el hogy 10 ből 9 férfi ilyen.

Megmondom miért : utóbbi időben volt pár randim. Ahol tök normálisan viselkedtem, mégsem lett folytatás. Na most ha csak ilyen palik vannak, akkor két kézzel kapkodnának utánnam a nők. Mégsem teszik...

F36

2019. szept. 5. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!