Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ti mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire tartjátok fontosnak az jól öltözöttséget, trendeket?

Figyelt kérdés

A mindennapokban, ha dolgozni mész és nem olyan munkád van, ahova egyenruha kell, akkor mennyire tartod fontosnak, hogy jól nézz ki?

Ha randizni mész, átlagos ruhában teszed, vagy valamivel feldobod az öltözéked? (ha igen, mivel?)

2013. dec. 31. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Teszek a divatra.
2013. dec. 31. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Én szinte semennyire.Tiszta és egyszerű ruhát veszek.

Randizni azért felveszek inget vagy öltönyt attól függ kivel megyek és hová

2013. dec. 31. 18:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem csak a divatra gondoltam, hanem ilyenekre, hogy inget kivasalod-e, vagy gyűrötten is felveszed akár, cipőt letisztítod-e stb.
2013. dec. 31. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Gyűrött inget csak akkor veszek fel ha haverokhoz megyek.Amúgy kivasalom,a bakancsomat meg mindig letisztítom mert koszosan romlik az állapota.
2013. dec. 31. 18:40
 5/12 anonim ***** válasza:
én diák vagyok, egész jól öltözködök, néha inget is veszek fel, ha nagyon gyűrött, akkor kivasalom, de amúgy nem szoktam, és amikor egy lánnyal találkoznék max inget vennék fel, nem akarok leégni azzal hogy ő nem öltözik ki, én meg öltönyben viritok
2013. dec. 31. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Gyűrött és koszos ruhát nem hordok.
2013. dec. 31. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon minimálisan, gyűrött, koszos pólót nem veszek fel, azt kb ennyi.
2013. dec. 31. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Dolgozni kényelmes, praktikus, kissé elegánsabb ruhákban járok.

Ha randim van, akkor viszont kiöltözöm, ezzel megtisztelem magam és a partneremet is, hogy lássa, készültem rá, érezze, hogy én is ugyanannyira akartam ezt a találkát. Általában szoknyát húzok, magassarkút, kicsi smink, kiengedett haj, a különleges, alkalmakra tartogatott parfümöm, ékszer (hétköznap nem igazán hordok). Viszont cserébe én is elvárom, hogy ápolt, illatos, normális ruha legyen rajta, ne az otthoni játszós macinaci.

2013. dec. 31. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Semennyire. Álljon jól a lánynak és kész, nem érdekel a divat.

Van egy ismerősöm, aki mondhatni megszállottja és egyenesen irritál.

2013. dec. 31. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Állásinterjúkon meg vizsgákon (ha tisztelem a tanárt) igyekszem valahogy kinézni. De alapvetően nem érdekel. Rendszeresen tisztálkodom és tiszta ruhát veszek fel, a többit lesz*rom.
2013. dec. 31. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!