Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ti mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire tartjátok fontosnak az jól öltözöttséget, trendeket?

Figyelt kérdés

A mindennapokban, ha dolgozni mész és nem olyan munkád van, ahova egyenruha kell, akkor mennyire tartod fontosnak, hogy jól nézz ki?

Ha randizni mész, átlagos ruhában teszed, vagy valamivel feldobod az öltözéked? (ha igen, mivel?)

2013. dec. 31. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon és semennyire.

Egyrészt mindig nagyon figyelek arra, hogy tetszek magamnak, és nyilván a ruhák állapota is olyan(ezt az ing kivasalós mondatodra írom). Másrészről az aktuális divat marhára hidegen hagy. Én az a tipikus széllel szembe hugyozó emberke vagyok(nehogy szó szerint értsd.. :D ) egyediségre törekszem ha öltözködök nemszeretek olyan lenni mint a 'többi' de ha éppen úgy hozza a sors hogy nekem azok a ruhák tetszenek magamon amik amúgy épp az aktuális divat akkor szupiság van mert 'divatos' vagyok, de ez sosem cél.

A csattanó pedig, hogy mind ezt úgy hogy pasi vagyok ezért nyilván egy egészséges mennyiségű hanyagság is csatlakozik a dologhoz szóval azért nem fogja senki elkezdeni vitatni hogy vajon melyik nemhez vonzódok.. :D

Remélem kimerítő választ adtam :D

2014. jan. 1. 01:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok annyit még hozzádobok, hogy bárhova is megyek(kivéve ha a sarki boltba) mindig igyekszek jól kinézni ez már az alaphangulatomat és a közérzetemet is meghatározza.

Ja és természetesen randin igen még kicsit továbbfűszerezem a dolgokat. Hogy mivel? Mindig amit épp kitalálok, improvizálni szoktam nem szeretek görcsölni a dolgokon, ami épp akkor megtetszik :)

lesz ami lesz mentalitás ;)

2014. jan. 1. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!