Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tartjátok lányok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok lányok ezt romantikusnak?

Figyelt kérdés

Egy romantikus vacsorához megteszi ez a zene.

http://www.youtube.com/watch?v=UrBQD8GD_-E

Én nagyon szeretem ezt a zenét de ti mit gondoltok róla?

21/F

2013. dec. 28. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szörnyű, rögtön az a kép ugrott be, hogy a két ember egymással szemben ül és enyelegve nézik egymást. Jaj. Én inkább klasszikus zenét tennék akkor már be, az szép és nem nyálas.
2013. dec. 28. 17:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Jah lehet egy kicsit tényleg sok :)
2013. dec. 28. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Gigi D'Agostino nagy kedvencem volt sokáig, de nekem nem ez nem jönne be, túl nyálas. A gyertyafényes-zenés vacsorát is csak karácsonykor szeretem, az meghitt, amúgy ez nekem "romantikázás" gyanánt túl sok lenne.
2013. dec. 28. 17:17
 4/9 BlackSword ***** válasza:

Megkérdeztem páromat, aki csak annyit mondott, hogy rámhányná a vacsit, ha ilyen zenét raknék be, de lehet ki is vágna a csukott ablakon... És hidd el, ő eléggé romantikus alkat... Én meg a kilencediken lakom...

Szóval férfiként inkább a rózsa, vörösbor és klasszikus spanyol/latin gitárzenét javaslom... Hidd el ütősebb/hatásosabb... Ha egy kicsit utánaolvasol a zenéknek, hogy tudd mi mit jelent, Te leszel az ÁSZ...

2013. dec. 28. 17:18
 5/9 BlackSword ***** válasza:
ja, ezt a moslékot azonnal felejtsd el...
2013. dec. 28. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez konkrétan nyálas, és az pfuj. Keress olyan zenét - ha már... -, ami szép, de nekem nem kéne gyertyafényes vacsi, meg ilyesmik.
2013. dec. 28. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
De a latin zenét sem szereti mindenki, én pl. nem bírom azt sem.
2013. dec. 28. 17:22
 8/9 A kérdező kommentje:

múlatós zenéket (MC Hawert) vagy valami Klasszikus (André Rieu) szerintetek a jobb

Vagy mit ajánlotok? :)

köszike

2013. dec. 28. 17:25
 9/9 BlackSword ***** válasza:
2013. dec. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!