Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak: miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak: miért nem tudtok ilyenek lenni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: akinek nem inge, ne vegye magára, eszemben sincs általánosítani, csak sokan vannak, akik nem ilyenek.

Nézzétek meg őt:

[link]

Teljesen normálisan néz ki. Nincs divatb.zis haja nyírva, nincs fültágító a fülében, se gyémántfülbevaló, nem jár rózsaszín és további férfiatlan göncökben, nem festi és vasalja a haját... csak egyszerűen férfi. NEM kifejezetten ilyen pasikat akarok látni az utcán (pl neki még túl gyerekes az arca...), de szerintem egy átlagos férfinak tudnia kell, h mi áll jól neki. És tudom, h rengeteg hasonló normális pasi van, de egyre több a vasalt hajú, csőgatyás, lógó nadrágos trendifiúcska. Ez NEM kell a nőknek. Max a kislányoknak. Miért nem tudtok ilyenek lenni?

(Elismétlem gyengébbek kedvéért: véletlenül sem általánosítok, nem kell bizonygatnotok, h a lányoknak ez kell, nyilván van olyan csoport, akinek igen, de most tényleg az érett nőkről beszélünk.)

2012. jan. 30. 21:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

csak nem pesten laksz? na mindegy...

igenis vannak ilyen fiúk, csak ezt nevezitek átlagosnak, láthatatlannak

2012. jan. 30. 21:54
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

mert nem vagyunk egyformák, valaki szőke szöghajú, valaki fekete bőrű, fekete hajú, ez a pali barna göndör...

Meg mindenki más egyéniség, ha mindenki ilyen lenne, unalmas lenne a világ...

Mellesleg mindenki úgy néz ki, ahogy akar, nem pedig úgy, ahogy egyesek elvárják... Ha valaki jól érzi úgy magát, ahogy kinéz, minek változtasson csak azért magán, hogy másnak megfeleljen?

2012. jan. 30. 21:54
 3/28 A kérdező kommentje:

(nem, még nem ott lakom)

nem igaz, én igyekszem csak az ilyen pasikat észrevenni, ha a külsőt nézzük, én beérem ennyivel, amit leírtam, a normalitással, de az már ma sajna nagy kérés

2012. jan. 30. 21:55
 4/28 anonim ***** válasza:

"Mellesleg mindenki úgy néz ki, ahogy akar, nem pedig úgy, ahogy egyesek elvárják... Ha valaki jól érzi úgy magát, ahogy kinéz, minek változtasson csak azért magán, hogy másnak megfeleljen?"

Szent igaz.

2012. jan. 30. 21:56
 5/28 A kérdező kommentje:
ma 21:54 - teljesen igazad van, de akkor is bántja a szememet, nem tudom elképzelni pl, h bármelyik pasinak bejöjjön egy olyan lány, aki fiús ruhákban jár és zsíros a haja, nőietlen az egész. nem azt akarom, h átlagos legyen mindenki, de nem kellene átesni a ló túloldalára...
2012. jan. 30. 21:57
 6/28 anonim ***** válasza:

de jó, hogy elítélsz a kinézetem miatt...nekem pl azért van vasalt hajam, mert elállnak a füleim--->megnövesztettem--->sokkal jobban áll vasalva.

az a szűk gatya...én például nem hordanék azt, ha nem bmx-eznék...egyszerűen nem éri meg megvenni a bő gatyát mert azt 20perc alatt szétszedi a bicó...

2012. jan. 30. 22:02
 7/28 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, az én külsőm eddig "átlagos" volt, de rám se néztek az utcán. Most félhosszú hajam van, és vasalom, az öltözködésem még mindig átlagos. Érdekes módon azzal a hajjal rengeteg pozitív visszajelzést kaptam ismerősöktől, hogy jól nézek ki, és hogy más lett még a fej formám is tőle. Ezek után mondja bárki is, hogy ne vasaljam a hajam, őszintén lesz@rom...

a többivel viszont egyet értek

2012. jan. 30. 22:02
 8/28 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok! :) De nem igazán vettem észre bármilyen pozitív visszajelzést, legalábbis eddig. Mondjuk ezek a dolgok csak "külsőségek", szóval ha valaki helyes, akkor így is helyes, ha valaki nem, ekkor vasalt hajjal, fülbevalóval sem az - szerintem.
2012. jan. 30. 22:09
 9/28 anonim ***** válasza:
mutass magadról képet és akkor mi is megmondjuk h miért nem vagy jó csaj
2012. jan. 30. 22:19
 10/28 anonim ***** válasza:
Vidéken sok ilyen van még, csak sajnos itt a nők vannak kevesebben.
2012. jan. 30. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!